Ülevaatuspunktid mida ei soovita sõbrale.

Kasutaja avatar

Pensionär
Tsikkel: Yamaha XJ 600s
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 6 korda

Re: Ülevaatuspunktid mida ei soovita sõbrale.

Lugemata postitus Postitas Pensionär »

sinilind123 kirjutas:

Küll teil ikka kontrollitakse asju. Kas asi sõltub ratta tüübist? Olen oma vanade endurokatega käinud igasugustes kohtades (ka seal viljandi mnt kapautos korduvalt). Vaadatakse rehvid, tuled, lastakse käima ka panna. Ühe korra vist olen isegi pidand sõitma ja näitama, et pidurid töötavad. Minema on mind elus korra saadetud ja see juhtus tartu bussipargis olevas amserv tüv punktis. Täiesti stock summutiga ja stock 125ccm 2T endurokaga. Kus algul oli häda, et lärmab kõvasti ja pärast jahus, et ikka tossab ka jubedasti. Kui ütlesin, et 2T põletabki õli ja see kerge sinine vine on normaalne nähtus, siis öeldi, et tüv ajaks vähemalt oleks võind ju puhast bensiini panna.
Korra olen tagatule pirni vahetand tüv ajal, sest enne toimis ja täpselt siis sai pirni eluiga otsa. Aga muidu alati kõik sõbralikud olnud.

Huvitav, mul on selle bussipargis asuva amservi tüv punktiga küll ainult head kogemused. Nii auto kui mootorrattaga. See vist sõltub tõesti ülevaataja tujust :wack:

Don´t follow me, I am not a Twitter

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”