Sidesüsteemid mootorrattal → Re: Sidesüsteemidest rattal

VR
Tänatud: 2 korda

Re: Sidesüsteemidest rattal

Lugemata postitus Postitas VR »

stev666 kirjutas:

Tere
Ikka see vana teema, milline seade osta. Ühtegi ennem kasutanud ei ole. Plaan suhelda 4-6 inimest. Kellegil ei ole veel seadet olemas. Seega ootaks soovitusi milline neist. Lugesin küll teema läbi aga info väga seinast seina. Kas siis tõesti üks ei ole ühelgi seadmel tugevat eelist miks just see osta.

Ma oleks peaaegu sama jutu siia kaks nädalat tagasi kirjutanud vahega, et seniseni (vist juba) kaheksa aastat kasutanud Midland BT esimest põlvkonda (juht+kaassõitja, juhil bt-ühendus lisaks kaassõitjale ka telefoniga, kaassõitjal ainult lisaks juhtmeühendus raadiosaatja või telefoniga, see juhtmevõimalus juhil ka). Levi lubati 10m, reaalselt olen ka 100m saanud.

Seda, mida tookord ostes soovisin, ka sain. Negatiivseks kogemuseks osutus mõlema aku surm, talv läbi laadimata hoides - õnneks Tehnoturg viitsis uued akud soodsalt sebida. Siis sain teada, et tegelikult käed-vabad seadmete aku vahetus käib koos seadmega. Nüüd olen veidi hoolsam.
Tänaseks on isu suurenenud - vaja vähemalt neljaga suhelda, levi võiks suurem olla ja kõik tahavad telefoniühendust bt kaudu.

Uue nädala alguses peaks mõned komplektid 2X Motorcycle Helmet Bluetooth Headset kohale jõudma, siis oskan kiita-laita.

Ise olen seda meelt, et telefoniga helistan, navi näitab teed ja intercomiga räägin. Kogu vastutust telefonile pannes peaks lisavoolu ja liigselt "ühele kaardile" panustamise pärast muretsema. Samas ma ei usu, et esimene kasutaja olen. Keegi vist hiljaaegu ka müüs siin seda.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”