Käega tervitamisest.
-
- Tsikkel: Joone all on miskit
- Tänatud: 13 korda
- Kontakt:
Re: Käega tervitamisest.
kalmaaripoju kirjutas:Mida arvate teepeal teist mootorratturit kohates käega tervitamisest?
Minu arust täitsa lahe komme? Ainult paljud välismaalased ei tervita vastu...![]()
Tartus FIM-i Rally päevade aegu sai enamikule vastutulevatele tsiklistidele tervituseks lehvitatud. Kes aga vastu tervitasid, olid ikka enamasti eestlased nagu üleõla taha vaadates nende numbrimärkidest selgus.![]()
Kuidas on sellega mujal Euroopas?
FIMi päevadest ei sa sa mingeid järeldusi teha. Nendel päevadel on ühes (enmasti väikses) linnas nii palju tsikleid sõitmas, et peaks koguaeg käsi püsti sõitma ja nii see komme selleks ajaks taandub veidi. Kõigil 5l fimil, millest osa olen võtnud on just nii läinud, aga hiljem koju sõites tervitatakse jälle endiselt.
Sama "laiska" tervitamist olen märganud ka paljudes euroopa linnades, kus suvel tsiklite arv nii suur, et tervitamine kipub hajuma.
Niiet linnade ja ürituste näitel ei saa teha järeldusi... maanteel on tervitamine pea 100% komme ja jalaga tervitus mööduva tsikli poolt on jah levinud nähtus.
ps. Venemaal mõned külkga Mi vanamehed (plekkmantel ja munakoor) ei teadnud sellest kombest midagi

Kk
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.