Sidesüsteemid mootorrattal → Re: Sidesüsteemidest rattal
-
stev666
- Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 25 korda
Re: Sidesüsteemidest rattal
Piipz kirjutas:Kuigi olen selle teemaga, Cardoga, hiinakate jms. asjadega suht kursis, siis ei pidanud vastu ja läksin ikkagi Sena 20S teed, n.ö. kindlapeale minek.
Muidugi mängib otsustamisel ka rolli lähem tutvusringkond, kelledel paljudel seesama asi olemas on.
Siinkohal tänaks muidugi Motodepoo head teenindust jälle.Minu plussid.
1.väga hea mikker - linnasõidu ajal kannatab ka lahtise kiivriga rääkida.
- väga hea heli - muusikat saab kuulata kasvõi nii valjusti, et kõrvad kukuvad küljest
- korraga saab ühendada ka kaks mobiiltelefoni - kui juhtumisi on näiteks töötelefon eraldi
- aku - kestab nii kaua, et ma olen kuu aja jooksul ainult ühe korra laadinud.
- häälkäsklused täiesti toimivad, lisaks veel "koputamise funktsioon", kui tahad sõidu ajal mingit häälkäsklust edasi anda aga pole aega nuppe sihtida.
- välise mikri saab sisse lülitada, kui ei viitsi kiivrit peast võtta aga keegi tahab suga rääkida - kuuled väliseid helisid paremini
- nupud on väga lihtsad ka kinnastega.
- mobiilirakendus on asjalik ja lihtne
- tarkvarauuendusi tuleb üsnagi tihti, mis tähendab, et Sena ise viitsib tootega tegeleda
Leidsin siiski kaks väikest miinust -
- raadio vastuvõtt võiks veidike parem olla, ilmselt ei ole parandatav viga
- aku tühjakssaamise hoiatus võiks tulla varem, mitte 2 minutit enne täielikku tühjakssaamist, ilmselt parandatav viga, seda on ka Sena community nõudnud, ka ise tegin neile feature requesti.
Ma ei tea kas see on pluss või miinus aga ma eelistaks kuulata oma telefoni helinat, mitte Sena enda helinat, kui keegi sisse helistab. Ei häiri väga, jätan selle niiöelda "halli alasse" praegu.
Intercom on veel täielikult proovimata - ei oska veel kommenteerida.
Kuidas sena 20s veekindlusega on, välismaa foorumis lugesin, et suured probleemid.
Aga kui panna nüüd valikusse kaks seadet
Packtalk vs 20s, ja kellegil ei ole veel seadeid ja põhi eesmärk omavaheõ suhelda + mobbili kasutus, siis kumba eelistada
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.