välismaaalaste mönitamine vol.2
Moderaator: Moded
välismaaalaste mönitamine vol.2
see on jah släng .
mulle ka ei meeldi, et soomlased mind vironpoika kutsuvad .
ei tasu iga pisikese asja pärast söda alustada .
ja jälle moded räägivad ja lihtrahvas peab vait olema
mulle ka ei meeldi, et soomlased mind vironpoika kutsuvad .
ei tasu iga pisikese asja pärast söda alustada .
ja jälle moded räägivad ja lihtrahvas peab vait olema
-
kris.
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 26 korda
Vene keelt mõistavates riikides kasutan ma ise eestlaste kohta "Gorjatsie estonskie parni" väljendit, millest kõik aru saavad ning nalja kui palju
.
Mootorrattrite seas on vastastikune aasimine ja nokkimine niivõrd levinud et alaväärsuskompleksiga inimestele soovitaks enne kaaluda kui seltskonnaga liituda. Se käib lihtsalt asja juurde ja keegi ei võta seda tõsiselt. Nii meil kui mujal!
terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
PS. Jäi arusaamatuks mis rahuvuse esindajaid jorssideks kutsutakse?
Mootorrattrite seas on vastastikune aasimine ja nokkimine niivõrd levinud et alaväärsuskompleksiga inimestele soovitaks enne kaaluda kui seltskonnaga liituda. Se käib lihtsalt asja juurde ja keegi ei võta seda tõsiselt. Nii meil kui mujal!
terv
kris.
PS. Jäi arusaamatuks mis rahuvuse esindajaid jorssideks kutsutakse?
Riding with a King!
-
toniskipper
-
kris.
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 26 korda
Ei ei, meist lõunas elavad kiluvargad, kuuevarbalised on alles sealt edasitoniskipper kirjutas:jorsid elavad jorsimaalja kuuevarbalised meist tsipa lõunas.
Paljud mulle tuttavad soomlased nimetavad ennast Eestis olles ise kah põtradeks. Nii et jah, teemat kui sellist ei eksisteeri tegelikult ja võib ka näiteks õrnema soo esindajatele ust avada. Õnneks veel ...
terv
Kris.
Riding with a King!
-
saabastegakass
- Tsikkel: Ducati ST2 "Kati"
Austus iga rahva vastu on loomulikult olemas.
Ise ma ei kasuta kunagi mingeid utlusi pahas m6ttes, ega pole ka kuulnud et rootslasi svenssoniteks pahatahtlikult kutsutakse..
P6dra nimetust soomlaste kohta olen seevastu kuulnud-eriti kaib see juuatais voi muidu ulbelt lolli kohta.
Veoautojuhid kui nad on parklas vahemuses, on vaga viisakad eu's omavahel,
aga kui on juba mitu samast rahvusest meest koos.. on asi vastupidi.
Tsikliinimestega/naistega on veidi teistmoodi, kuna tsiklitega s6itjad ei esinda kindlat elukutset, vaid tsiklite seljas on vaga erinevate erialade esindajaid.
pigem heatahtlikultr slangis labi CB veoautoroolis naiteks
Latlased (LV) - on 'kiluvargad' -- kuna nende traalid tegid eesti vetes roovpyyki..
Latlased teavad seda nime, ega pole kordagi vaidlustanud..
Leedukad (LT) - on kuuevarbalised -- kuna neil syndis aastaid tagasi 6 varbaga poiss.. juhtub noh vahest igal maal siuksi imelikke asju
ligi 90% leedu autojuhtidest on vene rahvusest leedu passidega.. ja neil on tosiseid probleeme liikluskultuuriga..
vaga palju on tahtlikke idiootseid liiklusrikkumisi ja tulemus ylirasked avariid, ehk-
nende 90% m6istus on kuuendas varbas.
Ja ainult 10% on tosised LEEDUKAD!!! - korralikud autojuhid, kes on ise aarmiselt vihased ylejaanud kaasmaalaste suhtes
Poola (PL) pan oli on ja jaab PAN'iks.
Sakslane on HANS v6i Gynter ja selleks ka jaab
Madalmaad, nii see on Flaam.
Itaalia - makaron (spagettist)
Prantslane - Konnaso''o''ja
tsuks on tsuks (eriti idioot rus autojuht)
RUS - on ivan voi vant, praegugi veel m6ned buffaikadega eu's
Juise Leskineni s6nad: ryssa on ryssa vaikka voissa paistais..
K6ik s6ltub sellest mis konstekstis huuds6na oeldakse, heatahtlikult voi vihaselt.
Eestlaste utlused EI ole oeldud pahatahtlikult. Sellest tuleb aru saada.
CB'st oeldud teade ees oleva auto rahvuse kohta on luhike, k6igile arusaadav ja konkreetne. Eriti kui on vaja hakata mooduma.
Igauks tagapool teab kellega ees on tegemist, ning mis ohtu sealt v6ib oodata.
Thanks and More responce
Ise ma ei kasuta kunagi mingeid utlusi pahas m6ttes, ega pole ka kuulnud et rootslasi svenssoniteks pahatahtlikult kutsutakse..
P6dra nimetust soomlaste kohta olen seevastu kuulnud-eriti kaib see juuatais voi muidu ulbelt lolli kohta.
Veoautojuhid kui nad on parklas vahemuses, on vaga viisakad eu's omavahel,
aga kui on juba mitu samast rahvusest meest koos.. on asi vastupidi.
Tsikliinimestega/naistega on veidi teistmoodi, kuna tsiklitega s6itjad ei esinda kindlat elukutset, vaid tsiklite seljas on vaga erinevate erialade esindajaid.
pigem heatahtlikultr slangis labi CB veoautoroolis naiteks
Latlased (LV) - on 'kiluvargad' -- kuna nende traalid tegid eesti vetes roovpyyki..
Latlased teavad seda nime, ega pole kordagi vaidlustanud..
Leedukad (LT) - on kuuevarbalised -- kuna neil syndis aastaid tagasi 6 varbaga poiss.. juhtub noh vahest igal maal siuksi imelikke asju
ligi 90% leedu autojuhtidest on vene rahvusest leedu passidega.. ja neil on tosiseid probleeme liikluskultuuriga..
vaga palju on tahtlikke idiootseid liiklusrikkumisi ja tulemus ylirasked avariid, ehk-
nende 90% m6istus on kuuendas varbas.
Ja ainult 10% on tosised LEEDUKAD!!! - korralikud autojuhid, kes on ise aarmiselt vihased ylejaanud kaasmaalaste suhtes
Poola (PL) pan oli on ja jaab PAN'iks.
Sakslane on HANS v6i Gynter ja selleks ka jaab
Madalmaad, nii see on Flaam.
Itaalia - makaron (spagettist)
Prantslane - Konnaso''o''ja
tsuks on tsuks (eriti idioot rus autojuht)
RUS - on ivan voi vant, praegugi veel m6ned buffaikadega eu's
Juise Leskineni s6nad: ryssa on ryssa vaikka voissa paistais..
K6ik s6ltub sellest mis konstekstis huuds6na oeldakse, heatahtlikult voi vihaselt.
Eestlaste utlused EI ole oeldud pahatahtlikult. Sellest tuleb aru saada.
CB'st oeldud teade ees oleva auto rahvuse kohta on luhike, k6igile arusaadav ja konkreetne. Eriti kui on vaja hakata mooduma.
Igauks tagapool teab kellega ees on tegemist, ning mis ohtu sealt v6ib oodata.
Thanks and More responce
-
kalle
- Tsikkel: Joone all on miskit
- Tänatud: 13 korda
- Kontakt:
kris. kirjutas:Mootorrattrite seas on vastastikune aasimine ja nokkimine niivõrd levinud et alaväärsuskompleksiga inimestele soovitaks enne kaaluda kui seltskonnaga liituda. Se käib lihtsalt asja juurde ja keegi ei võta seda tõsiselt. Nii meil kui mujal!
Justjust.. ja üks väike OT maiguline märkus. Väga tihti käib väike (ja vahest ka veidi suurem) aasimine ja saagimine tsiklimarkide teemal. Ka see käib asja juurde ja mind teevad küll väga kurvaks need sooneta tüübid, kes sellest aru ei saa ja sellest herneet neniin võtavad. Eriti hoogsalt käib nt Soomes Kawa ja HD huumor, veidi madalamatel tuuridel BMW teema
Kk
-
toniskipper
kalle .... ja egas ka automaailmas sama ju ... koik autod saavad kunagi oopeliks jne. Mis seal ikka ex ikka kadedus ole see mis seda tegema paneb
Pealegi egas kui vaadata nyyd natuke siseriiklikumalt siis mandri mees on mandrilt ja hiidlane on taitsa topakas ja saarlane ei oska õ-d ja mulk on suslik ja idavirukas on kaevur ja võrokas on ka omaette 
olen kuulnud ka lõunasoomlasi irvitamas purjus jõuluvana järeltulijate yle
tk
olen kuulnud ka lõunasoomlasi irvitamas purjus jõuluvana järeltulijate yle
tk
-
anarhismikaplan
-
anarhismikaplan
-
kummeli
:))
Kuhugi ei ole läinud !. Olen juba omad sõnad väljä andnud ja aitab.piiks kirjutas:krt, hirmutasite oma lolli ibaga algse teemaalgataja vist üldse foorumist minema
Aga e.g. Rootsis ei ole küll kuulnud et eestlasi kutsutakse näiteks nimel 'metssiga'
-
miilits
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Mönitamine.
Kas usute, et sõrmi või varbaid annab lugeda nii, et neid on kokku 11.
* * * * * * * * * *
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Esimesel jäsemel lugege väiksemast suuremaks ja teisel tagantpoolt ettepoole ning seejärel liitke kokku, st 5+6=11?
* * * * * * * * * *
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Esimesel jäsemel lugege väiksemast suuremaks ja teisel tagantpoolt ettepoole ning seejärel liitke kokku, st 5+6=11?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.