PLÄKK Vol.1 - 5.august 2016
-
- Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 31 korda
- Kontakt:
Re: PLÄKK Vol.1 - 5.august 2016
sigmar kirjutas:Vägev!
Kohale jõudes võttis küngas korra põlvest nõrgaks, aga pärast esimest tiiru hakkas täitsa meeldima. Rohkem oleks sõita tahtnud
Mul võttiski mägi põlvist ikka niiiiiiiiiiiiii kuradima nõrgaks (VÄGA petlikud pildid ja videod on interneeduses sellest "künkast"), et kui Mac poleks mind seebitanud ja julgustanud, siis ma polekski sõitma läinud Proovisõitu ma ei teinud, läksingi otse "võistlustulle", teelt välja, teele tagasi ja siis mats ja maaühendus ja edasi päris tippu välja. Ja siis see alla tulek... No TÜRI, see oli veel hullem ju
Lõpuks adusin ise ka, et emastele iseloomulikult suutsin asja sada korda hullemaks ette mõelda, kui asi tegelikult väärt oli. Shitaks lahe asi oli!
Ühe asjaga ma kiunuks. Järgmisel aastal võiks lasta plastikutel ENNE kõiki teisi nii proovi-, kui ka ajasõidud ära teha ja alles siis võiks enduurod jms "klotsrehvidega" loomad rajale minna.
Aga Margit ja Eps... Teid oli ÄGE vaadata seal!!! Eps pani ikka eriti hästi. Silmailu missugune
Au ja kiitus korraldustiimile, järgmisel aastal uuesti ja paremini!!!

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.