Honda NSR 125 probleem suunatuledega.
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Honda NSR 125 probleem suunatuledega.
Tere, probleem pealkirjas mainitud tsikliga. Panin video, saamaks täit arusaama antud vea kohta, kuna ma ei suuda alati piisavalt hästi ära sõnadesse panna probleemi.
Millest selline viga tuli, pole mul õrna aimugi. Masin sai teisipäev toodud, siis veel suunatuled töötasid.
-
madmax
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 16 korda
Re: Honda NSR 125 probleem suunatuledega.
alustuseks vaheta pirn sel, mis ei põle... ja usu mind, imed ei ole ilmast otsa lõppenud
Re: Honda NSR 125 probleem suunatuledega.
Tere jälle.
Tuttav ütles sama, vaheta pirn ära. Kuna mul varupirni polnud ja päris linnas ka ei ela, siis tõstsin esimeste suunakate pirnid ümber, aga viga jäi alles.
Järgmisena hakkasin lihtsalt mööda juhtmeid minema järgepidi, kuni tuli koht, kus oli 2 pistikut, millest 1 oli ühendusest lahti tulnud ning ära ühendades sain tuled taas vilkuma.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.