Mootorratturite reisikirjad → Re: Reisikirjad
-
- Tsikkel: HD FXDWG
- Tänanud: 26 korda
- Tänatud: 18 korda
Re: Reisikirjad
Tere
Lisan oma kaks senti siia teemasse
Minu reisilugu pole kindasti midagi märkimisväärset ning kahvatub Motopaksu ja Kurisookaru reiside kõrval kuid usun, et kedagi see ehk ikka huvitab
Suur plaan sellel aastal ära käia Nordkapis - kõikide motoreisisellide tõotatud maal - aga see plaan muutus juba enne kui ma seda tõsisemalt planeerima sain hakata. Nimelt teatas ühel ilusal varakevadisel hommikul provva, et nüüd ta on sedapsi... ja vaja hakata remonti tegema enne uue ilmakodaniku kohale saabumist. Et oma üürikest puhkust suvel mitte täielikult remondi peale raisata, otsustasin siiski ühe väikese kodulähedasema reisi ettevõtta. Avasin brauseri, trükkisin sisse geoape.com ning sobiliku raja selekteerimine hakkas pihta. Kriteeriumiteks oli kruus ning distantsi pikkus minimaalselt 1000km. Nii ma avastasingi, et ühed toredad härrased Africa Twini ja DR Big-ga oli oma GPX faili ümber Eesti reisist lahkesti teistele kasutamiseks sinna keskkonda üles laadinud. Rada oli küll natukene poolik, kuid seda enam huvitav (http://www.geoape.com/tracklogs/mooda-k ... eesti-5094). Järgmisena püüdsin leida endale mõne kamraadi kõrvale kellega koos sõita, kuid paraku see mul ei õnnestunud. Reisil tundus mõni lõik alguses ehmatavam, kui see tegelikult oli ning selle kirjutan ma vähese sõidukogemuse arvele.
Ettesõidetud rada oli tõesti hea, eriti just need Lõuna-Eesti kruusateed, mis kulgevad pikki Eesti-Vene piiri - soovitan soojalt!
Kokku kulus mul:
3 päeva
1444km
4-5 paagitäit kütust (ausalt ei lugenud neid ning 5L kütust on mul siiani kanistriga keldris)
Video:
Kavasaki GPZ900R
Honda Transalp 650
Honda Dominator
Suzuki DRZ400
Harley-Davidson FXDWG
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.