Hälvik- Mootorratturid


will111
Postitusi: 5262
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 382 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas will111 »

jkristjan küsib siin "psühholoogia" kohta, tõsimeeli...no ma siis pakun välja ühe võimaliku vastuse, ikka tõsimeeli :)

Vastavat inimloomale omast tunnust nimetatakse uudishimuks. Siin ka miski väike definitsioon: Uudishimu saab kirjeldada kui kvalitatiivset tunnust, mis avaldub avastamisel, uurimisel ja õppimisel ning mis on omane nii inimestele kui ka paljudele loomaliikidele.[1] Teise definitsiooni järgi võib uudishimu seletada kui käitumist ennast, tingituna emotsionaalsest uudishimust. Uudishimu tekitab vajadust uute teadmiste omandamiseks.

Mina seda ei tea, ja pole kunagi uurinud pole tahtnud uurida ja mind absoluutselt näiteks ei huvitagi, mis kiirus või tippkiirus minu ühel, teisel või kolmandal rattal kuskil passis on (aga mind siinkohal huvitab, et miks keegi raiskab oma aega selliste asjade uurimise, veel enam meelde jätmise peale...eriti aga juhul kui seda proovida nagunii kunagi plaanis ei ole :shock: ). Anyway, sellest sõltumata on minus ikka tekkinud kunagi uudishimu, et mis tunne on sõita umbes nii kiiresti või umbes naa kiiresti. Kus selleks sobivad tingimused leitud, eks seal on see ka ära proovitud. Ja näed ongi see uudishimu rahuldatud ning nii enne kui peale seda proovimist sõitsin tavaoludes ikka tavakiirusega edasi.

Mootorrattad on sellised asjad, et ega nad kuigi praktilised ei ole. Rohkem sõidetakse nendega ikka emotsiooni ja fiilingu pärast, aga näed mingisugusel müstilisel kombel on maailmas asjad nii, et jõuliselt kiirendamine on palju huvitavam fiiling kui tigukiirendamine, ja kiiremini sõitmine annab kuidagi teistsuguse fiilingu kui aeglaselt sõitmine.
Eks võid muidugi ka minna ja küsida näiteks mõne võidusõitja käest, et mis sul küll seal peas toimub...miks on vaja üritada teistest kiiremini sõita, miks ei tegele selle asemel näiteks kudumisega? kindlasti kuuleks ka sealt päris huvitavaid vastuseid :D

Aga mis puudutab 200st tsiklineiut siis paistab, et kohta ja aega valida vist väga ei oska sellise asja proovimiseks. Samas, eks nüüd siis on katsetatud...ja 10p aresti on talle ilmselt soodsam karistus kui maksimaalne rahatrahv, mida ikka annaks kokku kühveldada :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”