Kui suur kiirus siis ikkagi ohtlik on?
-
urmas66
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2014 korda
- Tänatud: 599 korda
Re: Kui suur kiirus siis ikkagi ohtlik on?
jkristjan kirjutas:claw kirjutas:... Sa ei saa ikka aru mu poindist. Su ohutuse jutt on kõik loogiline ja hea, aga milleks? Tsikkel ei EI OLE ohutu sõiduriist ja ei peagi olema. Tsikkel ongi hullamiseks.
Ei, sina ei saa aru poindist. Ma räägin, et olgu see tsikkel sul milleks iganes, see pole oluline, küsimus on selles, milleks on tee, mille peal sa "hullad". Avalik sõidutee peab olema ohutu koht ja tee ei ole hullamiseks.
Sa püüad nagu selgeks teha, et sina ostsid omale tsikli ja nüüd on see teiste probleem, teised peavad aktsepteerima riski ja aru saama sinu vajadustest.
Meil Eestis ja veel mõneski riigis ei saa kahjuks paljud aru,et miks mingil teel, ei või liiga kiiresti sõita.Ma ei ole ka nagu mingi aeglane sõitja,aga möödasõiduks ei keera ma kunagi 90-ne teel 160 rauda.Puudub põhjus.
Alpides sõites juhtub väga harva,kui keegi kurvis julmalt lõikab,sest kõik teavad,et see võib fataalselt lõppeda(nähtavust ju pole) ja see ei ole kombeks,meil aga on see pigem tava.Ja ma üldse ei julge meie teedel ennast eriti vabaks lasta,sest lolle,kes ei pea seadustest ega kirjutamata reeglitest midagi on liiga palju.Ma tunnen ennast palju kindlamini Alpi serpadel,kui näiteks Laitse-Munalaskme teel,kus lubatud max40-60 ja tegemist kurvilise põlluvahe-metsaga piirneva teega.
Tulin just Horvaatiast ja ka seal on, isegi mägedes, kurvi lõikamine suht tavaline.Algus ei osanud seda sel määral isegi oodata.Mitte küll poole või täis rea laiuses nagu meil,aga üle joone rattaga ikka lastakse.Samas tee on kohati just auto laiune.Tehakse seda minu arust suht harjumusest,mitte vajadusest,sest nende lõikajate taga sõites, suutsin mina lõdva randmega joonte vahel püsida.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.