Briti kaslased: Tiger 800 / XC / XR / Explorer → Re: Triumph Tiger 800 2014 aasta

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Postitusi: 7346
Liitunud: 11 Mai 2011, 21:47
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 1076 korda
Tänatud: 1052 korda
Kontakt:

Re: Triumph Tiger 800 2014 aasta

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Mul on Tiger 800 ehk "roadie" (vt allolevat pilti) 2012. Mudeliuuendus tuli 2015 seega 2010-2014 on samad masinad. Sinu pildil toodu on 800XC. Erinevus põhiliselt: 45mm pikem esiamordi käik, 5mm jämedam esiamordi toru, 21" tolline esiratas (vs 19"), 5cm laiem lenks, kodarvelg (vs valuvelg) ja õige pisut erinev roolikannu kalle.

Minu jaoks senini parim tsikkel üldse. Alguses otsisin ka XC versiooni aga need on kallimad ja järelturul väiksema valikuga. Lõpuks leppisin roadiega millede valik pisut ulatuslikum. Välismaa teemafoorumitest tean tagantjärele tarkusena, et XC versioonid on paljudel juhtudel maastikul korralikult vatti saanud, samas, kui roadied on üldjuhul peaasjalikult asfaldil tuurinud. Lõppkokkuvõttes olen rahul, et XC-d ei saanud, sest rehvivalik 19" rattale on märkimisväärselt parem kui 21" jaoks. Tõsist offroadi nii-kui-nii 200kg kaaluva kolakaga ei harrasta ja lihtsalt metsa- ja kruusateede jaoks sobib valuvelg ka. Ainuke millest ma puudust tunnen on ABS aga selleks oleks pidanud rohkem välja käima ja valik oli taas märkimisväärselt väiksem.

Mootor on viimase peal, reaskolmesega on lust sõita - mõnusa veoga ja väga ühtlase jõujaotusega kogu pöörete ulatuses. Tegu on igati eeskujuliku parketimaasturiga.
Varuosad on täpselt samamoodi kättesaadavad, kui kõikidele muudele tsiklimarkidele. Kuluosade ja varuosade maksumus on ka samas klassis, midagi üllatvat küll kusagil ei märganud.

Pilt

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”