Kui suur kiirus siis ikkagi ohtlik on?
-
- Tsikkel: Punane KTM
- Tänanud: 52 korda
- Tänatud: 25 korda
Re: Kui suur kiirus siis ikkagi ohtlik on?
elektromargu kirjutas:Minu meelest kiiruse valiku peaks ära määrama ka protsessori kiirus ehk siis kui hea on sul reaktsioonikiirus.. Mõne tuimema tüki jaoks juhtuvadki asjad juba 50 km/h juures liiga kiiresti ja ei oska ega jaksa adekvaatselt reageerida.. pluss siis veel kui tähelepanu on kergem hajuma. Teistel hakkab kohe tsikli selga istudes over-clockima ja aja kulg aeglustub, mille juures ka 160 km/h kiirusel ei juhtu asjad ootamatult...
Elik inimesed on erinevad ja se's suhtes olen ma nõus, et teistele moraali lugeda oma kogemuste ja võimete najal on mõtetu..
Ja lõpuks taandub ikka see selle taha, et tegelikult 99% inimesi hindavad oma "protsessori" kiirust üle ja puhas juhus, et midagi pole juhtunud.
160km/h sõites pole sul palju vaja, piisab pisikesest jänesest esiratta ees ja kasti minek. selle ühe-kahe sekundiga ei tee sa küll midagi, ole kui over-clocked kui tahes.
Ja no offence, ainult minu tagasihoidlik arvamus aga Eesti populaarseima motofoorumi moderaatorid ei peaks minu meelest propageerima/õigustama kihutamist ja liikluseeskirjade rikkumist, võttes arvesse kui palju rahvast järjest motomaailma juurde tuleb ja just selle foorumi kaudu ennast harib. Sellise jutu peale mõnele noorele/lollile saabki selline käitumine tavaks ja siis jälle kirutakse, milliseid s***päid terve linn täis on.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.