Kui suur kiirus siis ikkagi ohtlik on?
Re: Kui suur kiirus siis ikkagi ohtlik on?
huvitav on üldse jälgida ja nentida vahel kuidas leidub inimesi, kes tõsimeeli usuvad ja arvavadki, et liikluses on KÕIK VÕRDSED, nagu päriselt kohe! võrdsed = tähendusega antud juhul siis just seda, et kõik juhid justkui oleks täpselt ühesuguste eeldustega tegema ükskõik milliseid manöövreid, ükskõik milliseid õigeid otsuseid, täpselt ühesuguse reageerimisaja jooksul, valdama oma sõidukit täpselt ühtmoodi hästi jne jne. ja nagu sellest totrusest oleks väga, eeldatakse lisaks veel ka, et KÕIK sõidukid teedel justkui oleks võrdsed tegema ükskõik milliseid manöövreid...ma isegi ei tea kumb neist tõekspidamistest on idiootsem kui teine. üks eeldab täielikku võhiklikkust füüsika koha pealt, teine loogika ja üleüldise analüüsivõime osas.
on see siis autokool või misasi, mis sellist arvamust kujundab? huvitav oleks kohe teada sest midagi peab inimese peas põhimõtteliselt viltu olema kui ei suudeta haarata kinni sellisest asjast, et iga inimene toimetab roolis või lenksus väga erinevalt. VÄGA erinevalt! seda mitte ainult reatsiooniaja tõttu, vaid üleüldise kogemuse ja kindlasti just erinevate situatsioonide kogemise tõttu. minul on selle kohta elust enesest üks väga hea analoog, nimelt mängin juba pikki aastaid lauajalgpalli ja erinevates firmades kus olen töötanud, olen näinud inimesi, kes seda mängu esmakordselt mängima hakkavad. nad tulevad oma esimesed 1,2,3...10,20 mängu laua taha ja on täiesti ahastuses. Et kuidas on VÕIMALIK niimoodi reageerida ja mängida, et minu vastu mängimine on täiesti mõttetu ja võimatu, punkt! umbes pool aastat hiljem mängin nende üksikutega, kes siiski andsid varrastele valu, nagu võrdne võrdsega ja sealt edasi hakkab juba VÄGA vähehaaval pisikeste detailide lihvimine, et teha midagi teisest õige pisut paremini, kiiremini.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.