Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1992 korda
Tänatud: 586 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

kaimex kirjutas:

Mina nendest takistajatest aru ei saa. Mingi sündroomiga tegu vist. Sellisel tuleks ees sõita 10km tunnis ja nii, et mööda ka ei saa. Iga kord kui kuskile keerama hakkab, siis veel ilusti ette ka keerata...

Krt,nii palju neid hälbega tegelasi,kui meil ainult Tallinnas, pole vist kogu euroopas olemas.Sõitsin ju just ligi 7000km läbi ja ei kohanud selliseid pahatahtlikke kuskil,peale mõne kõva tegelase meie nr-ga ,kes ka lätis telgjoont mööda pressisid.Teine liik minu jaoks opakaid, on need kes kõigile,kes bussikast või kiirendusrajalt läbi mööda sõidavad,lahkesti teed pakuvad.Täna hommikul oli Kadaka teel üle Tammsaare(suunaga Laki poole) minekuks paras ummik kogunenud,sest seal esimene rada suletud(see on juba ammu nii).Ma olin nö ummikus juba kaks fooritsüklit ära seisnud,kui äkitselt tuli paremale kõrvale(kaugelt oli näha,et rida on kinni) mingi 4-5 autot.Minust kaks autot eespool,mingi opakas, lasi kõik need kõrvalt huijajad läbi ja tulemus oli see,et ise ka ei jõudnud enam üle ristmiku.Meil on asi ikka äärmusest äärmusse ja lollide(kes liiklusest ja liiklemisest mütsi ega maailma ei taipa) konsentratsioon muust euroopast ikka kõvasti suurem.
Heatahtlikule ullikese saab ta lolluse andeks anda,aga väga palju on ka selliseid Ojamaa mainitud pahatahtlikke peguoti juhte,kes kasutavad ülbitsemiseks ära liikluses olevat anonüümsust.Kui sellisele otse silma vaadata,siis üldjuhul teevad sellised "kõvatajad" püksid täis,enne kui midagi öelda jõuad.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”