Hälvik-autojuhid
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 586 korda
Re: Hälvik-autojuhid
Sakidiis kirjutas:kuna ma ise sõidan Saksa autodega (Audi) siis hälvikuid olen märganud mitmeid jaapani autode omanike poolt. kes keerab ette ja kõige tihemini juhtub niimoodi et üritataksejoonele panna ma isiklikult olen võitnud need võidusõidud nii oma 20aastat uuemate masinate vastu! niiet ei näe põhjust tulevasteks üritamiseks.vot. joonele panek näeb siis tavaliikluses nimodi välja et lissalt ei lasta mööda , venitakse ja kui alustad möödasõitu siis kiirendatakse räigelt !mulle tundub et on levinud selline fenomen et vanem auto ei saa (tohi)kiirem olla !!
Viimane lause on väga täppi,ilmselgelt paljude "naabrist paremate" eestlaste jaoks.
Ma arvan,et hälvikuid on igasugu markidega ja suht samas proportsioonis liikvel.Vana autoga joonelepanemine on tunduvalt kõvem,kui vanas autos mees roolis.Meil oli naise auto 98a 2,0 Mondeo ,aga samas igati korralik,mootor natuke ka järele aidatud,korralik rehv ja velg ning taga ka tehase tiib.Vahel ,kui oma auto hoolduses, sõitsin sellega ja täiesti häiris,kuidas üritati nö kohta kätte näidata.Sõitsin ,aga ju sama moodi ,või pigem isegi kiiremini,kui oma autoga.Kui naine ise roolis ja mina kõrval,siis seda ei märganud.
Nüüd uuega,mis nö täis naistekas, olen ainult ühekorra linnas sõitnud ja pole veel hälvikuid kogenud.Samas auto on ka väga hea minekuga ja võimsaima saadaoleva mootoriga.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.