Hälvik-autojuhid
-
Teema algataja
Re: Hälvik-autojuhid
will111 kirjutas:selline mõttemaailm ilmselt ongi see, mis vastavat totrust külvab. et kuna JUMALA EEST ei tohi kuskil üheltki kaameralt kuangi seda trahvi saada siis pigem sõidame 80'ga...ja noh kuna kaamera võib ju "iga põõsa taga olla" siis sõidamegi koguaeg alla lubatu. ja eks muidugi auto spido järgi ikka, mis näitab eranditult minimaalselt 5 vähem.
mina olen saand kaameralt trahvi nii, et sõitsin (gps järgi) 10 üle, käis plõks ja maksta tuli 12 euri. kuskil kuni 6-7 üle need pauku ei tee. mis ei tähenda, et kõik peaksid kõigest väest üritama just 6-7 üle sõita kaamera ees, küll aga tähendab see seda, et ALLA piirkiiruse sõita on idiootsus ja liikluse takistamine.varsti vaatavad tähtsad onud muideks, et näe kurat kaamerad ei too enam hästi sisse ja inimesed on hakanud kõik aeglasemalt liikuma. no järelikult tuleb piirkiirusi alla tõmmata sest praegused on liiga kõrged ja ebaturvalised ning nende järgi sõidavad vaid "üksikud hullud". siis saame sildid 40, 60 ja 80 ning sõitma hakatakse varsti vastavalt 25, 45 ja 60ga. ja autod peavad samal olema HIRMUS turvalised, suured, võimsad ning uhked. täielik idiootide kommuun on see estlandia
hälvikutest rääkida siis täna õnnestus kõigest 5 minutise sõidu jooksul järvavanal kohata tervelt 2 täiesti paadunud hälvikut. üks sõitis selgelt tagapool vasakul ühtlase kiirusega ja kui hakkasin reastuma siis sõna otseses mõttes pressis end minu ja teepiirde vahele, seejärel mitte isegi kiiremini sealt vahelt ära kadudes (mitte, et tal ees väga palju kuskile üldse minna oleks olnud) vaid jäädes lihtsalt huiama, rammimisliigutusi tegema ning siis kui mina olin plekimõlkimist vältides paremale poole tagasi tõmamnud lõpuks veel demostratiivselt mulle sinna ette keerates. krt vot sellist asja ma pole varem vist liikluses mõelnudni, aga tollele tolgusele mõtlesin küll täiesti tõsiselt järgneda tema sihtpunkti ning siis lihtsalt vaeseomaks taguda. kahjuks või õnneks oli kellaajaks minek teise kohta :S järgmine turakas aga end kaua oodata ei lasknud...mingi land cruiseris kükitav päikseprillidega paks vanamees lihtsalt sõidab sõna otseses mõttes TÄPSELT keskjoone peal ega lase endast vasakult kedagi mööda
No see jutt on täpselt 110% õige. Paraku on see meie maailm. Teha pole mitte sittagi. Me võime siin möliseda pikalt, aga ..............
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.