Hälvik-autojuhid

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas will111 »

mina liigitaks esimesed kaks võrdsetest hälvikuteks...see, kes sõidab põhjuseta alla piirkiiruse ja see, kes jääb tema selga passima. samas eks kõik oleneb konkreetsest olukorrast. ma ei ütle, et on välistatud, et näiteks see esimene auto (või juht) tõesti ei saa mingil põhjusel kiiremini sõita. omalgi oli mõni aeg tagasi, no pärnust sõitma hakatas mootoril mõni silinder ei tööta lihtsalt enam ja maanteel mitte mingi valemi auto üle 80 ei lähe :D
aga vot sellisel juhul on suurimad hälvikud ikka need, kes sinna sappa kogunevad sest selle koha peal võiks inimene ju ometi aru saada, et mida rohkem kogunetakse, seda pikem saba tekib.
mõnikord võib hälvik olla ka rivi lõpust möödada üritaja, kuid ausalt öeldes mina isiklikult ei ole viimasel ajal praktiliselt näinud teedel, vähemalt maanteedel autosid, mis üleüldse ületaksid VÄGA palju lubatud kiirust. see kui keegi tahab sõita näiteks 90 alas 105'ga (ehk spido järgi 110 või natuke peale)...no jumala eest, las sõidab! mina seda mingisuguseks reaalseks seaduserikkumiseks ei pea. ühesõnaga, ma arvan, et inimesed kes tahaksid maanteel sõita lubatud kiirusega või ka natuke kiiremini, ei oleks kuskilt otsast hälvikud.

aa muide, ühel juhul mul tegi kaamera plõksu ära +5 juures...aga see oligi üks kaamera, pärnu maanteel :D ma ei tea miks just see niimoodi on konfitud, ju ikka oli tarvis pigistada neid trahvisummasid maksimaalselt! muidu vist on jah pigem miski +7 alates teema

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”