Loopera teel ei ole lubatud võõrastel isikutel mootorsõidukitega sõita.

Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 164 korda
Tänatud: 356 korda

Re: Loopera teel ei ole lubatud võõrastel isikutel mootorsõidukitega sõita.

Lugemata postitus Postitas M.T. »

jkristjan kirjutas:

Iseenesest muidugi see "põllul ja soos elajate" sarjamine on idiootsus, aga sa unustad ilmselt millest see alguse on saanud. Ikka sellest, et nende diilidega saadi haledalt tünga, osteti majad ja pärast jätkub tee- ja kanalisatsiooni ehitamise muresid 20 aastaks (ja hind on lõpuks sama mis oleks olnud Nõmme või Merivälja natuke vanemal majal). Kõik on OK kui see oli teadlik valik ja mõnel ehk oligi, aga fakt on see, et oli terve põlvkond inimesi kes läks püüdma mingi asjaliku korteri või vanema maja asemel uut ja uhket lossi ja lõpetas nö kaelani sitas. Ja kuna eestlase parim toit on teine eestlane, siis mis saaks olla magusam kui nende pealiskaudsuse ja eluvõõasuse kallal ilkumine :)

Eks neid tüngasaajaid ole igal pool, ka korteriostjate hulgas. Kõik mäed on piisavalt täis pangavõlglaseid, kes ostsid buumi ajal nõukaaegse korteri. Täna oled pangale rohkem võlgu kui korteri väärtus on, samas maja amortiseerub ja kulud on suured. Renoveerida aga ei saa, sest palju on majaühistus neid kes kas ei suuda seda lisakulu oma kuumaksele lubada või ei saa aru, et renoveerimise tulemusena võivad kogukulud isegi väiksemaks minna ning ka eluaseme väärtus kasvaks kui maja on renoveeritud. Ja siis istutaksegi oma portsu otsas. Parendada ei saa, müüa ka mitte, sest panga ees jääks ikka võlglaseks. Ses osas ma pean neid soos või põllul elajaid isegi paremas olukorras olijateks. Nad on enda otsustes vabamad ja teed-valgustused-kommunikatsioonid tulevad ka aegapikku järgi. Muidugi mitte igalpool, palju jääb ka neid kus 20a pärast on seis ikka sama.
Omal tegelt ka just eluasemevahetus käsil, pikalt vaadanud igasugu võimalusi. Kesklinnast kuni "põlluni" välja, uus vs vana jne ning lõpuks jõutud otsustamisele lähtudes sellest mis mulle kõige parem ja sobilikum tundus. Mingites nõudmistes olin konkreetne ja kompromissi ei teinud, mingitest olin nõus loobuma ja mingid soovid täituvad aja jooksul. Kindlasti on neid, kes arvavad et loll otsus ja on ka neid kes kiidavad takka. Lõppkokkuvõttes mul pohh mida teised arvavad. Elan seal mina ja see on minu valik.
Aga kisub OT-ks ära. Enduuromehed võiks nüüd ikka minna avasturetkele :mrgreen:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”