Loopera teel ei ole lubatud võõrastel isikutel mootorsõidukitega sõita.
Moderaator: Moded
Re: Loopera teel ei ole lubatud võõrastel isikutel mootorsõidukitega sõita.
mx77 kirjutas:ma nagu aru ei saa, milleks selles teemas selline kiun on üles tõmmatud? Nagu eestis enam kohti ei oleks, kus enduurokaga sõita, ilma, et kedagi häiriks?
Inimesed soovivad privaatsust ja nad on sellest ka teada andnud, raske siis seda soovi austada on?
Ärme kitsenda enduurokate peale, tahaks ikka motoparaadi seal teha. Sealt pidavat mingi veekraavi äärde saama ju, kindlasti külastamisväärne koht
urmas66, mul on sulle üks küsimus. oletame ma elan kuskil...no keset mingit küla. aia eest läheb mingisugune tee (ei ole minu oma ega minu ehitatud), mõned külainimesed sõidavad sealt. nüüd tehakse kuskile tee teise otsa mingi vabaajaveetmise asutus näiteks. hakkab järsku liikuma rohkem rahvast kui varemad paar külaelanikku. ma nüüd mõtlen, et kurat, nii need asjad ikka ei käi, ma tahan privaatsust! panen märgi üles ja tõkkepuu keset teed ning hakkan sealt oma suva järgi inimesi läbi laskma.
kas see tundub sulle mõistlik ja õigustatud soov, ja kas see tundub õige lahendusena?
"Nagu eestis enam kohti ei oleks, kus enduurokaga sõita, ilma, et kedagi häiriks?"
oli see nüüd nali või mis, aga minumeelest umbestäpselt nii ongi, et neid kohti peaaegu, et polegi enam. mingid puhta sood ja ürgmetsad kuskil kaugel eemal võivad ju tõesti sellised kohad olla, kus eramaa silte ei ole ning äkki kedagi ei häiri ka (kuigi olgem ausad, seal sa häirid jällegi ilmselt metsloomi ja nende elu) aga ega siis päris igalpool ikka sõita ka ei kannata. teiseks ei saa igalepoole ligi, ja kolmandaks...ei tahaks alati võtta päevast matka ette selleks, et korra ratta selga istuda ja metsavahel tiirutada.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 439 korda
- Kontakt:
will111 kirjutas:"Nagu eestis enam kohti ei oleks, kus enduurokaga sõita, ilma, et kedagi häiriks?"
oli see nüüd nali või mis, aga minumeelest umbestäpselt nii ongi, et neid kohti peaaegu, et polegi enam. mingid puhta sood ja ürgmetsad kuskil kaugel eemal võivad ju tõesti sellised kohad olla, kus eramaa silte ei ole ning äkki kedagi ei häiri ka (kuigi olgem ausad, seal sa häirid jällegi ilmselt metsloomi ja nende elu) aga ega siis päris igalpool ikka sõita ka ei kannata. teiseks ei saa igalepoole ligi, ja kolmandaks...ei tahaks alati võtta päevast matka ette selleks, et korra ratta selga istuda ja metsavahel tiirutada.
siis tuleb teine harrastus valida, nii lihtne see ongi.
Tallinnas elavatel krossihuvilistel on ainuke võimalus normaalsele rajale sõitma saada sõit 70-100 km kaugusele. Ja ma ei tea oma tutvusringonnas kedagi, kellel sellega probleeme oleks. Tulin eile saksast ja kuna oli ülihea nähtavus siis oli pikalt võimalik maapinda uurida. Loomulikult üritasin leida õhust krossiradasid või muid selliseid koht, kus maastikul tsikliga sõita saaks. Nägin 3-e golfikeskust aga mitte ühtegi kohta enduuro või krossisõiduks. Nii et meil eestis on asi ikka veel hea - krossiradasid on rohkem kui golfiväljakuid.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2006 korda
- Tänatud: 596 korda
will111 kirjutas:urmas66, mul on sulle üks küsimus. oletame ma elan kuskil...no keset mingit küla. aia eest läheb mingisugune tee (ei ole minu oma ega minu ehitatud), mõned külainimesed sõidavad sealt. nüüd tehakse kuskile tee teise otsa mingi vabaajaveetmise asutus näiteks. hakkab järsku liikuma rohkem rahvast kui varemad paar külaelanikku. ma nüüd mõtlen, et kurat, nii need asjad ikka ei käi, ma tahan privaatsust! panen märgi üles ja tõkkepuu keset teed ning hakkan sealt oma suva järgi inimesi läbi laskma.
See võrdlus on nüüd küll sama hea ,kui emmi näpuga võrrelda.Mingil moel sarnased ja ka mingit asja saab teha,aga ....
Teema on elurajooni kohta,mis on juba kinniseks tehtud ja seda ilmselt sealsete elanike endi soovil.Kiirus on piiratud 20km/h peale nende endi soovil.Mida meil siin plärtsuda on.
Kas see elurajoon on sinu arust endine cool endurotamise paik,millele nüüd keegi tõbras on tõkkepuu ette pannud ja ei lase rattureid seal hullata ?????
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: 790ADV, guzzi
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 17 korda
Ärme unusta, et seni on teadmata kustkohast endurokad sellele piiratud alale said, kas seal oli üldse mingi keelu vms märk? Samahästi ei pruukinud olla, kuna ilmselt ei tulnud nad tavaliste mootorsõidukite teed mööda. Seega ei pruugi olla tegemist tahtliku sisenemisega "lossiõuele", pigem juhusliku sattumisega! Kuna ka teemaalgataja neid saririkkujateks ei nimeta. Nii et alles tõkkepuu taga ehk selgus, et mingi huvitav värk (märke sealt ju ei näe). Videost ja kukli lingist nägime, et lahkumine toimus sealtkaudu, kust sisenemine (kõigile, mitte vaid võõrastele) on keelatud. Üks läks küll jalgväravast. Vbolla tõesti paarutasid värskel killustikul kah. Igatahes seniste tõendite pealt ei nähtu tahtlikku sisenemist suletud alale ja pole mõtet siis küla privaatsussoovi rikkumise üle arutamisega väga sügavale puurida või silte kleepida, objektiivselt võttes.
-
- Tsikkel: Kawasaki Versys 650 2019
- Tänatud: 103 korda
Justjust, kinnisvarast mõned siin ei luba rääkida, aga siis lastakse ikka täiega aiaaugust mööda Kõik see jutt on ju jummalast mõttetu kui tüübid tulid üle kanali tagant otsast ja kui seal mingit aeda ees ei ole. Ja teine asi mis tegelt oluline on, et sõidetakse tee peal ilma numbrita ratastega. Kõik muu on inimeste isiklik asi ja las arutavad omavahel, aga selleks et nad seda teha saaks ongi selline nõue, et sõidukil on number küljes. Kui sõidukil ei ole nõuetekohaselt loetavat reg. märki, ei tohi sellega sõita mitte ühelgi teel, olgu era- või kolhoositee või öine linnutee.
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 71 korda
- Tänatud: 380 korda
Loo äge püant oleks tegelikult see, kui keegi Loopera krundilt sõitis nende masinatega
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük
no eks selge ongi see, et kuskilt väga kaugelt nad vast tulla ei saanud päris krossikas need nagu ka ei ole, mis värava taga kärusse tõsteti
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 22 korda
Tegelikult võiks nüüd teema lukku panna sest on näha et Hr Luht sai meie bikerite tähelepanu ja sai ka aru et lõpus läks juba mõtetuks jauramiseks kinnisvara soetamise teemadel ja ka omavara omamise teemadel ning mõistis et meiesuguste madalalaubaliste motohuvilistega intelligentset dialoogi ajada ei saa. Sest algul ta ju kaitses oma kuningriigi õigusi päris teravalt aga kui meie poolt hakkas juba solvavaid ja isikupõhiseid mõnitusi tulema siis loobus sellest, eks targem annab järele ja eks ta sai ise ka aru et see väga agressiivne hoiatus sellises hobifoorumis väga vilja ei kanna. Aga vaadake nüüd meid, keegi õli tulle ei vala aga ise maurame veel pikalt siin teemal edasi, et kes siis süüdi on kas füürer või eksinud enduuromehed. Ilmselt sai Hr Luht ise ka aru et tegelt need enduuromehed eksisid ainult korra sinna tema Ordensiasse ja reaktsioon sellele oli natuke liiga jäme ja nüüd tõmbas maitsekalt tagasi.... või siis mõtleb lihtsalt et need on ikka nii taunid, et pole mõtet nendega rääkida. Ei viitsiga algusest lõpuni oma teksti läbi lugeda, rummi juba nii palju joonud, et ega neid kirjavigu enam üles ei leiaks... Laupäeva öö juba juuu
-
Huvitav, kas väljaspool internetifoorumeid tehakse ka nii... ütleme, et mingi punt kuskil laua taga või suitsunurgas ajab juttu, igasugu lolli möla nagu ikka kombeks on. Kuulad siis pealt natuke aega ja astud juurde manitsema: "Võiks nüüd lõpetada juba sest te olete teemast täiesti mööda kaldunud ja raiskate sooja õhku ja see mees kes teil siin juttu alustas läks ju juba ammu ära".
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 439 korda
- Kontakt:
jkristjan kirjutas:Huvitav, kas väljaspool internetifoorumeid tehakse ka nii... ütleme, et mingi punt kuskil laua taga või suitsunurgas ajab juttu, igasugu lolli möla nagu ikka kombeks on. Kuulad siis pealt natuke aega ja astud juurde manitsema: "Võiks nüüd lõpetada juba sest te olete teemast täiesti mööda kaldunud ja raiskate sooja õhku ja see mees kes teil siin juttu alustas läks ju juba ammu ära".
No jaura siis edasi, kui sul muud targemat teha pole!
-
- Tsikkel: Yamaha FZ8 WR250 GasGas TXT-E
jkristjan kirjutas:Huvitav, kas väljaspool internetifoorumeid tehakse ka nii... ütleme, et mingi punt kuskil laua taga või suitsunurgas ajab juttu, igasugu lolli möla nagu ikka kombeks on. Kuulad siis pealt natuke aega ja astud juurde manitsema: "Võiks nüüd lõpetada juba sest te olete teemast täiesti mööda kaldunud ja raiskate sooja õhku ja see mees kes teil siin juttu alustas läks ju juba ammu ära".
Vot see on täiesti õige mõte. Ma ei ole kunagi aru saanud tegelastest, kes mingile arutelule juurde kirjutama hakkavad oma mõtet, et aitab nüüd ikka küll. Nagu keegi käsiks lugeda.
Väga andekas võrdlus.
-
mx77 kirjutas:No jaura siis edasi, kui sul muud targemat teha pole!
No just, aga omakorda jaurata jauramise üle, see on nagu hullem kui jauramine ise. Kõlab nagu "topelt ei kärise ei kärise". Mis omakorda on viinud selleni, et me nüüd jaurame selle üle, et te jaurasite jauramise üle
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 22 korda
Ma ei tulnud kõrvalt lauast siia, ma olen koguag teie lauas istunud, te kõõrdsilmad pole mind lihtsalt varem märganud. Ja muidugi jaurake edasi kui teema nii huvitav on.
Kui on sellised tõkked teel siis omanik ei soovi sinna võõraid. Kui need tõkked on siis väga ilmselt on nad seaduslikud. Küllap need enduromehed said aru ka kus seiklesid aga pohh. Minu enda kinnistut läbib ka kruusatee. Kinnisturaamatus on see eratee aastast 2007. Kaardiserveris on see kollast värvi justkui avalik tee. Täna vaatasin, et kaardiserveris oli teavitamise tööriist. Proovin kas toimib.
kr0om kirjutas:Kui need tõkked on siis väga ilmselt on nad seaduslikud.
Kogu probleemi uba ongi selles, et väga ilmselt nad ei pruugi üldse seaduslikud olla. Nähtud küll ja veel selliseid tegelasi, kes ise papist mingid "eratee" sildid ja keelumärgid välja väänavad ja suht meelevaldselt avalikele teedele panevad. Valdavalt need asjad lihtsalt ei jõua kella külge.
Ma ei ole küll kalamees ega endurotaja, aga mitut puhku olen probleemiga kokku puutunud siiski.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.