VFR 800 tuled
-
Heikik
- Tsikkel: lenksuga
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 21 korda
Re: VFR 800 tuled
urmas66 kirjutas:Ma olen 2x tellinud neid LED(H1 ja H7) asendus pirne halogeenidele,aga mõlemad kõlbasid ainult päevatuledeks ehk valges nägid välja üsna eredad,aga teed ei valgustanud üldse.
Enda rattaga proovisin ära ka kõik H1-le müüdavad parimad halogeenid ära ja olulist vahet ei tekkinud.Ainuke asi,mis tee valgeks tegi oli HID asendus kit.Mina ostsin http://www.maroli.ee lehelt.Olen nüüd sealt ka firma veokatele ostnud ja ka need enne hiiresilmad olnud tuled,hakkasid teed valgustama.Minu puhul siis tegemist luuptuledega.Reflektoriga tuledes ei ole neid proovinud.
HID-i peale mõtlesin juba ka, aga kuna tegemist on reflektortulega, tähendab see suuremat ümber ehitamist. Ilmselt seda juramist kahjuks päris välistada ei saa, kuna tihti jään tsikliga kuskile öö peale ja tahaks siga, põtra ja muid pudulojuseid ikka natuke kaugemalt näha, kui seda on kätega vehkimise ulatus.
Hiina HID-i panin kunagi Audi A4 luuptuledesse, toimis väga ilusti. Tulel oli vastav markeering ka peal, kuna sama tuld kasutas tehas nii halogeeni kui xenoni puhul. Politsei suutsin selle alusel ümber veenda, kui trahvi teha tahtis.
Kui nüüd tavalise halogeeni märgistusega tulele luup sisse aretada, siis ilmselt ülevaatuseonud muidugi väga rõõmsad ei ole.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.