Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1992 korda
Tänatud: 586 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Maaks kirjutas:
urmas66 kirjutas:
will111 kirjutas:

aa muide, ühel juhul mul tegi kaamera plõksu ära +5 juures...aga see oligi üks kaamera, pärnu maanteel :D ma ei tea miks just see niimoodi on konfitud, ju ikka oli tarvis pigistada neid trahvisummasid maksimaalselt! muidu vist on jah pigem miski +7 alates teema

Eestis on kaamerad seadistatud ,nii et +4 on veel lubatud ja +5 teeb pildi ära.See on kuskil maanteameti või mingil muul lehel ka kirjas.Mujal maailmas on ikka suht palju rohkem.Leedus oli vist +12 või midagi sinna kanti,Soomes oli vanasti ka umbes sama.Poolas GPS järgi +10 ei tee midagi,just äsja korduvalt kontrollitud,aga kui piisavalt üle,siis teeb ka tsiklile pildi ära.

Kaamerate seadistus:
https://www.mnt.ee/et/tee/kiiruskaamera ... enetlemine

Krt,siiani olin selle +4-ga arvestanud,aga tuleb välja,et mälu petab :D
70 alas: 73 km/h (kaamera seadistus koos laiendmääramatusega 77 km/h) kuidas seda laiend määramatust mõista? Et siis justkui alates 77 läheb rahalugemiseks? Ma olen tartu mnt-lt Annast meie juhtidele tehtud trahve, näinud kaks korda 75-76-e eest.Seal 70-ne ala.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”