Valvesüsteemid garaazis → Re: Valvesüsteemid garaažis
-
urmas66
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2014 korda
- Tänatud: 599 korda
Re: Valvesüsteemid garaažis
Maaks kirjutas:urmas66 kirjutas:Kui seadmed turvafirmast välja ostad,siis saad ju lepingut peatada suveks,kui ratas mujal seisab ja talveks aktiveerida.Ma valiks ka igaljuhul turvafirma.Mul koduvalve koos tulekahju anduritega mingi 17-18€ kuus.No igaljuhul on üks talv seda maksta odavam,kui kas või juba lõhutud ust ja lukku taastama hakata.
Sul siis mingi turvafirmaga kindlustuskaitse kaasa valitud või loodad, et kleeps hoiab "pahad" eemale?
Mul on kodus G4S täisteenus ja kodukindlustus ka loomulikult.Kui korraliku interneti saan,siis panen võibolla hoovi üldse videovalve.G4S oma .
Meil tööjuures on.Nii kui juba üle aia keegi ronida üritab on asi häires ja ekipaaz kimab kohale.Samas on ka endal mobiilis pilt koguaeg olemas ja ligipääs nende serverile,kus vist umbes pool aastat vanad asjad saadaval.
On tõhusam,kui mehitatud valve.Ja hea ka see,et tühje häireid pole,operaator näeb ju ka mis platsil toimub.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.