Soovitage 2T enduurokat

Kasutaja avatar

villy
Tsikkel: KTM690, TM300
Tänanud: 193 korda
Tänatud: 119 korda

Re: Soovitage 2T enduurokat

Lugemata postitus Postitas villy »

rockit1 kirjutas:

Pealkiri ütleb kõik ,et soov oleks esimene 2T enduurokas ära osta. Silma on jäänud sellised margid. Millist valida. Mis kestab ja milliseid aastakäike vältida. Väga alla 2007 aasta masinat ei tahaks vaadata.
KTM 250 sx, KTM 300 EXC
Beta 300rr
Gas 300 EC
Tekkisid mõned küsimused, nimelt kumba eelistada 250cc või 300cc , on märkimisväärne vahe mootoritel? Jupid enamvähem kõigil samal pulgal.
Mitme tunni tagant siis oleks hooldevälbad. (Kolvi ja rõngaste vahetus jne) Mis selle hoolduse alla käivad täpsemalt?
Kui keegi on omanud antud masinatest midagi, siis oleks hea kui lisaksite mingi tagasiside antud rataste kohta.
Või on kellegil midagi pakkuda. Hind ei tohiks üle 4000 minna.

250 vs 300 kohta ütleks, et algajal 300-ga lihtsam sõita.

Enne kui BEta 300RR võtsin proovisin KTM, Sherco, Husky, rattad läbi testipäevadel, rentides ja sõprade omasid proovides ja mulle meeldis Beta kõige enam. Raske seletada, usun, et see kõik on personaalne. Hiljem männikul käies olen sõitnud ka paari GasGasiga sõitnud ja ikka ei ole veel leidnud ratast, mis rohkem meeldiks kui 300rr. 2017 KTM mudeleid ei ole proovinud samas. Beta puhul soovitan alates 2014 ja ülespoole. Vedrustus läheb neil aasta aastalt paremaks ja mul on nt Race Techi vedrude ja muude komponentidega ümber tehtud mu kaalu jaoks natuke ja ma olen väga rahul.

Hoolduse kohta niipalju, et mul hetkel 125h ees ja pole midagi mootoriga tehtud. Jõudu jagub rohkem kui küll(isegi "soft" mapi seades) läheb poolest pöördest tööle starterist iga ilmaga(vänta pole kunagi kasutanud)

Kokkuvõttes on iga ratas hea algaja jaoks tegelikult, Mõned meeldivad rohkem kui teised lihtsalt.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”