Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2014 korda
Tänatud: 599 korda

Re: Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

simp kirjutas:
kaimex kirjutas:

Meil plekk kapid IKEAST ostetud. Ise ei soovita kellegile. Noo kokkupanek oli ka muidugi oma moodi nali. Sealsed juhendid on ka ägedad. Isiklikult ei osta ühtegi asja sealt. :)

Kontoritoolid kõik ikeast toodud.
Väga asjalikud tugevad tükid. Rattad tuleb ainult ära vahetada kummist versiooni vastu.
http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/40103100/

180€ eest ei leia eestis midagi ligilähedast minuteada.

Ma sinuga ühte meelt.
Mul on tammest söögitoa toolid ,sealt ostetud.8tk ja nüüd juba 8 aastat käigus,kõik on terved.Istme padja osa on kergesti eemaldatav ja pestav.Maksid omal ajal umbed 450EEK-u meie rahasse ümber arvestatuna.Meil olid kõik analoogid väga sita kvaliteediga ja umbes 3-4 X kallimad.Täna seal need ka veits kallimad,aga ikkagi soodsad.
http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50116197/
Samuti on mul sealt ostetud enamus maja valgusteid.Kõik on siiani terved ja korralikud.Kuna mul selline talumaja stiilis elamine,siis otsisin metallist kettide otsas olevaid asju.Kindlasti kaalsist kuplitega.No ei olnud meie poodides midagi, mida oleks tahtnud ja mis oli,oli ka ilge kirve hinnaga(aga ka need mitte päris need mida vaja).Sealt sain neid ühe komplekti asju nii lakke ,kui seinale.Anodeeritud metall korpused ja ketid,klaasist kuplid.Maksid mingi 50SEK-i tk.Meil oli midagi sarnast ühes kohas a´3000EEK-u tk.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”