Hälvik-autojuhid
-
Teema algataja
Re: Hälvik-autojuhid
urmas66 kirjutas:Mina ei keera never ever rekkale lampi ette,et ta pidurdama peaks,kui keeran,siis ka kaon eest.Minul on nende meeste vastu suur respekt,olenemtta sellest,et ka sellesse seltskonda on viimastel aastatel igasugu hulle sattunud.
Ma olen selles suhtes ammu märganud, et kui autojuhil ongi vaid B-kat taskus, siis ta muude liiklejate omapäradest pole kuulnudki ega suuda läbi hammustada, miks rekkad ei taha väga pidurdada maanteel, miks neil kiirendamine ei ole nagu B-kati jobu Lexusel või miks tsiklimehed teevad neid asju, mida nad teevad. Kohustuslik võiks olla autokoolis sundida neid B-tasemele jäävaid abordijäänukeid (mhm, täpselt õige sõna) teiste kattidega ka proovida, kasvõi platsil. Samas ise D või CE asjaga liigeldes on kohe näha, et mõne sõiduauto roolis on kas vähe värvilisem printer või ehk isegi vastava katiga kokkupuutunu; ise väikeste kökatsitega suurtele vastutulelik olles on näha, et neilgi hea meel vahelduseks. Eriti "meeldivad" mulle D või mõne kaheksarattalise C asjaga sõites naisterahvad oma linnamaasturitega - no nad ei hammusta vist üldse läbi, kus, kes, miks ja misasjaga nad on. No aga samas pole ma oma kategooriad välja imenud kah
Pärast D ja E tegemist sain eriti hästi aru, kuivõrd isegi tavaline C on erinev neist, rääkimata B-kati asjadest. A ei lähe arvesse, ma registreeriud hälvik ja niikuinii tsikliga inimese moodi sõita ei oska.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.