Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

Henn
Postitusi: 371
Liitunud: 23 Dets 2006, 13:07
Tsikkel: Honda
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 58 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Henn »

. Mina arvan, et liivakella keskelt mahub teatud aja jooksul teatud kogus liiva läbi. Kui palju ja mis järjekorras liiv enne keskmist pilu on ei oma tähtsust. Teoreetiliselt võiks kitsas kohast läbi mahtuda kordades rohkem autosi kui enne seda oleks 10 rida ja need seal siis kõik tõmblukku teevad? Ei mahu ju. Kiiruse paneb paika ringile pääsemine ning selle tagajärjel stop ja start jõkerdamine. Tõmbluku meetod toimiks ehk kuskil maanteel, kus kõigil on turvaline pikivahe. Siis enne takistust kõik ilusti reastuvad vahele (pikivahed kaovad) ja peale takistust reastuvad jälle välja vahed tulevad tagasi. (Lõpp ideaalne olukord ja täitsa joonistatav)
Selline, kus tükati saab edasi ei ole mingit vahet sellel tõmblukul nagunii on kõik stange stanges. Veokate läbimineku aeg kasvaks aga ikka väga palju kui ise hakanud politseinike poleks. Aga veoka mees on ka tööl ja tal võib ka hammas valutada või kuskile kiire olla. Seisa seal veokaga ja loenda sõidukaid, mis vasakult mööda lähevad. 200 number paneb ka kõige kannatlikuma vasakusse ritta pollarit mängima minema sest daa tal on ka vaja kuhugi jõuda millalgi.[/quote]

Tõmbluku meetod peaks seniste teoreetiliste arvutuste ja ka praktiliste näidete puhul välistama olukorra, et keegi saab tühjal rajal lihtsalt esimese pudelikaelas oleva auto kõrvale kihutada ja seal vahele pressida. Tõmbluku puhul on mõlemad rajad hõivatud. Liiklussagedus jääb samaks (1000 sõidukit tunnis) Liiklustihedus on erinev - kahe raja hõivamise puhul on per kilomeeter sõidukeid rohkem vs ühe hõivatud raja korral on ummistunud maantee pikem.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”