BMW K100LT HACK

Kasutaja avatar

Teema algataja
PhunkT
Tsikkel: IŽ Ju 3K "77, BMW K100K "88
Tänanud: 39 korda
Tänatud: 42 korda

Re: BMW K100LT HACK

Lugemata postitus Postitas PhunkT »

Olen hästi näpuotsaga käinud ratast torkimas (lammutamas rohkem). Praegu selline ümber ratta käimise ja kulmukergitamise faas.

Eile tegin äkkotsuse ja ostsin korvile ratta ära. Natuke mõtlematu tegu oli, aga nüüd tuleb sellega edasi elada.

Rattaks sai 5" lai CBR600 tagumine :D.

BMW_2_ IMG_4456.jpg
BMW_1_IMG_4454.jpg

Pildil all 180 rehv ja tundub eriti paistes parema jalaga riistapuu. Mulle täitsa meeldib, aga ilmselt pean minema miiniumumi ehk 160 peale ja kasutama ikkagi kindlasti mootorratta rehvi, et hoida rehvi kokkupuutepinda teega väiksemana. Muidu hakkab ilmselt üsna palju paremale kiskuma suuremal kiirusel (tuuleklaas toetab seda tegevust) või tuleb kokkujooks keerata nii, et rehvi eluiga üsna lühike. Eks paistab.

Tundus hea pakkumine, pidurid-jutud kaasas ja 20mm võllile istub ka.... aga loomulikult mitte dnepri originaalile... tuleb lasta uus ja pikem treida.

Keegi oskab soovitada head meistrimeest, kes treiks eriti tugevast materjalist korviratta võlli ja spaceri, mis kataks velje keskmise osa?

Endiselt olen ka hea metalliga sinapeal oleva meistri otsingul, kes aitaks mõistliku hinnaga korvikinnitused valmis teha.

Näpud peavad õlised olema, siis on õige...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”