Sõiduvarustuse kiitmine/kirumine. → Klim Dakar püksid

Kasutaja avatar

Jesper
Postitusi: 2195
Liitunud: 12 Mär 2015, 07:03
Tänanud: 243 korda
Tänatud: 555 korda

Klim Dakar püksid

Lugemata postitus Postitas Jesper »

Tahaks kiita (taevani!) Klim Dakar pükse. Hoolimata uhkest nimest on see tegelikult nende "alumise riiuli" mudel, või no ma tegelt ei teagi millega nad seal Tšiilis täpselt sõidavad, aga see ei tähenda erilist hinnaalandust kvaliteedis, ainult materjalid on lihtsamad.

  • Need on pika puuga kõige mugavamad püksid mis mu jalgu on puudutanud, lõige on perfektne, kõik venivad elemendid õigete kohtade peal jne.
  • Kuna on saadaval eraldi ITB ja OTB mudelid, siis mina kui paandunud ITB pooldaja ei pea vaeva nägema säärte saabastesse pakkimisega, noja veidi odavam on ka
  • Säärte siseküljel on nahk, mis annab maastikul sõites väga hea kontakti rattaga - püstiasendis kergelt vajutad säärtega ja oledki naksti kinni, mitte ei ripu lenksu küljes nagu märg kalts
  • Meie kliimasse on nende soojapidavus täpselt paras - kui vendid lahti teha siis ei ole 30+ kraadiga rahmeldamine eriline probleem, ja kui soe pesu alla panna siis ei ole ka nullile lähevev temperatuur tappev. Noh, mõistlikkuse piirides, st külm on küll, aga kindlasti paremad ja universiaalsemad kui krossipüksid või meshid.
  • Põlvede koha peal on megalt ruumi, mul on jalad nagu puupakud ja alati on ilge probleem raudade mahutamisega, sinna läksid lupsti sisse. Tavasõiduks on kaitsmetaskud, need küll kahjuks pole reguleeritavad (või siis ma ei jaganud lahti kuidas reguleerida), aga noh paari nõelapistega saab kindlasti igaüks asja korda.
  • Vastupidavus on esmaklassiline, 11k km kulutas neid täpselt nii palju, et päris uute pähe maha ei müü :) aga ma ei kujuta ette mis läbisõitu on vaja et seal mõnest õmblusest läbi tulla vms. Seda eluaegset garantiid võib täitsa uskuda.
  • Ameerika firmale kohaselt on saada ka suuri suuruseid
  • Ainuke väike miinus on taskute konstruktsioon ja paigutus, sellega harjub, aga võiks olla tavalised põlvetaskud. Ma ei tea, vbl seal on mingid turvakaalutlused et keegi endale käntsa käies jalga sisseehitatud võtmekimpu ei saaks, aga noh jah, pärast 100ndat korda sealt taskust sentide õngitsemist tekkis tahtmine 90ndate stiilis vöökott osta :)

Noja kõige toredam asi oli hind, 200€ on vähemalt meie poodides selline summa et kui alakeha põhimõtteliselt on riidega kaetud siis peab juba rahul olema, aga saada selle eest nii head püksid on täielik jackpot. Bikeman müüb, käige neile pinda et võtaks selle Klimi teema suuremalt ette ja rohkem kaupa riiulisse, see firma rokib tuhandega.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”