Jõgevatreff 2005
-
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
Minu Jõgevatreff möödus nagu Kuremaal alati kombeks - mingi jämm kogu aeg käib, aga mina midagi ei näe. Kas olin parajasti ujumas, põhjanaabritega juttu puhumas, oma palee ees poistega piipu popsimas, poes või niisama ringi semmimas. Skriimsilmale ei jõudnud, strippi ei näinud, Taneli ropendamist ei kuulnud, Kala? Alles nüüd sain teada, et selline bänd esines...
Ainult Freddy rokkis täiega, kuigi ka siis ei suutnud ma muusika kuulamisele keskenduda.
Oma hea teo sain kirja, kui leidsin rohu seest soomekeelse menüüga Nokia, spämmisin numbreid kuhu viimati oli helistatud ja sain kontakti telefoniomaniku sõbraga, kellele nimetet pilli tagastasin. 
Kuna mängudes ei osalenud ja muud programmi kuulsin ka enamasti kaugelt, siis jääb üle kiita vaid seltskonda, kes oli esmaklassiline nagu alati.
Rock'n'roll!

Kuna mängudes ei osalenud ja muud programmi kuulsin ka enamasti kaugelt, siis jääb üle kiita vaid seltskonda, kes oli esmaklassiline nagu alati.
Rock'n'roll!

I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.