Rumalad küsimused 2

Kasutaja avatar

sinilind123
Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 20 korda

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas sinilind123 »

sinilind123 kirjutas:
bitter kirjutas:
sinilind123 kirjutas:

... kahelt venelaselt selle eest peksa ... see ei ole normaalne, et mingi kant sibulaid käivad enda lõbuks inimesi peksmas ja see meie riigis kõik legaalne ja normaalne on...

Ervin Orav kõlab nagu eestlane aga vahet pole. Jõudu sulle! Menetlejad vist upuvad paberitöösse. Mida see määrus määras õigupoolest?

Eestlasest on asi väga kaugel.
Sain asja nii kaugele, et kutsuti mind nüüd lähiajal tuvastama nägusid. Eelnevalt seda mingil põhjusel ei tehtud. Uurisin küll alatihti, et millal ma tulema pean. Lõpetatigi asi esialgu nüüd selletõttu ära, et isikud jäid tuvastamata. Me olime kõik koos korraga politseimajas, kohe peale seda, kui see asi toimus. Ma ei taipa, miks seda tuvastamist üldse eraldi tarvis on.

Läksin rõõmsalt, et tuvastaks näod, saadaks asja uuesti ajamisse. Huiatki. Sain lugeda toimikut. Sibulad ei tunnista end kuskil süüdi ja ütlevad, et pole näinudki mind.. samal ajal kirjutavad ka, et olid nii täis, et ei mäleta kõike. Minu 2 sõpra on mind üle lasnud ja kui nad nägusid tuvastamas käisid, olid kirjutanud sinna: "ma ei tundnud mitte kedagi siit ära". Mind endiselt tuvastama ei kutsuta, arvates, et ma ei tunne ära, sest sain peksa ja oli peapõrutus. Tegelikult tunneks ma pohuilt ära. Tulemusena saan põhistatud jutu endale meilile ja esitan kaebuse prokuratuuri. Eks näeb, kuidas ja mis siin edasi hargneb. :wack:

Honda Dio 50ccm 1990a - Honda Mtx125R 1989a - Honda XL 600V Transalp 1987a - Suzuki GSF 1200 Bandit 1996a - Honda XRV 750 Africa Twin 1990a - Kawasaki zxr 750 1990a

Mine “Ajaviiteks...”