Autoostu alast nõu küsin
-
urmas66
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2014 korda
- Tänatud: 599 korda
Re: Autoostu alast nõu küsin
mx77 kirjutas:urmas. DSG on üldiselt sõimusõna ja ega VW Grupp üldse eriti kiitust ei saa. Seda, et tänapäevasel uuel autol peab õlivahetusvälpade vahel õli juurde valama on ikka väga jama.
Tegelikult kasutavad täna pea kõik tootjad analoogseid robotiseeritud kaste,aga nimetus igal tootjal erinev.Minu autol töötab kast siiani tõrgeteta,aga kindlasti oleks pidanud võtma sõidureziimide vahetaja lisaks,sest standardis on öko ja sport,aga võiks olla ka vahepealne valik.Mulle see öko ei meeldi ja sport on hea ainult vastavates oludes ja libedaga.
Seda õli teemat on vist jah VW mootoritega enim,aga uuematega vist mitte nii väga.Mul oli oma autoga ka vahepeal kahtlus,et võtab õli,aga kui nüüd peale viimast hooldust kontrollisin õli tasapinda,siis oli see hooldusest välja sõites alla poole ehk keegi teeb omale sealt pigem,kui minu auto õli võtab.Valasin peale hooldust normi sisse ja nüüd olen üle poole välbast maha sõitnud ja tasapind ainult natukene langenud.
Mis DPF põletamisse puutub,siis minu arust teeb see mootor seda ka peale mootori seiskamist,sest undamine käib vahel peale seda veel paarkümmend mintsi.Ma sõidan küll pigem min 30-40 min korraga.
Mul nüüd MB Vito 4x4 tellitud vaatab,kas on parem.Lubati hooldusvälpa kuni 40000 ja meeldis garantii,mis on 3a või 450000km.Viimane number on eriti muljetavaldav,aga eks Silberautos ole kohati tõsine probleem selle garantiilisuse nö selgeks tegemine.Kogemus Mitsuga aastast 2003-2007 polnud just parim,aga äkki on nüüd asjad lihtsamaks läinud.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.