kuidas testitakse rolleri tugevust..
-
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
Miks anda 13 aastasele üldse midagi kätte? (125ccm tsiklitega saab sõita alates 16 aastaselt ja juhilubadega). Seadus ei luba minu teada alla 14 aastastel sõita alates 49ccm. Teiseks. Miks peab punnvõrri andma? Kas siis ei ole olemas ka mootorratta sarnaseid 50ccm-si? Näiteks zid ja yamaha ja aprilia ja paljud varustavad 50ccm ratastega inimesi. Sealhulgas ei jää nad mitte sugugi rolleritele alla. Pigem paremad kui rollerid.mca15 kirjutas:Ma püüan seda selgeks teha, et see roller on motomehe kärjääri algus.
Mis sa arvad, et nad sõidavad kogu elu ainult rolleriga võibolla mõni isegi jääb rollerile truuks. Tulevikus kindlasti õpivad nad käike ja sidurit tundma.
Kuidas sa annad näiteks oma pojale 13aastaselt suzuki ts125 ta sõidab ennas ju surnuks.
Miks ei osteta endale punnvõrre selle, et need ei lähe edasi, lagunevad ja noortel on nn. mark( loe: häbi) ringi sõita mis on just põhiline.
Mul oli ka roller kunagi, ei ütleks, et pask oli väga hea masin linnas kulgemiseks, maanteel jäi kiirust väheks. Kütusekulu väga väike.
Kui mul oleks roller ma sõidaks sellega aga kongreetselt ostma ei hakkaks.
Eks ikka igalühel oma arvamus, ma ei viitsi vaielda sellel teemal.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.