Tsikli transport kaugematesse maadesse

Kasutaja avatar

AnTyx
Postitusi: 344
Liitunud: 20 Mär 2013, 10:11
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 60 korda

Re: Tsikli transport kaugematesse maadesse

Lugemata postitus Postitas AnTyx »

Ei ole ise orgunninud, aga kuulnud palju kogemusi, näiteks Horizons Unlimited foorumist (seal saidil on väga palju infot kusjuures) ja muust kohtadest.

Näiteks kas on võimalik istuda Helsinkist lennukile ja sättida sama lennuki pagasisse oma pakitud ratas? Kas peaks pöörduma otse lennufirma poole või lennujaama cargo osakonda (kui selline peaks eksisteerima) või hoopis erinevate transpordiettevõtete poole? Dokumentatsiooni puudutav jne. Tänan.

Finnair Cargosse pead pöörduma. Mitte iga cargo ei viitsi tegeleda, lennufirmad tegelevad oma baaslennujaamades. On olemas transpordiettevõtted, kellel asi sujub ja kõik välja uuritud ja kontrolli all, aga siis ei saa sulle keegi garanteerida, mis lennujaamast väljud. Näiteks üks seal HUs ennast reklaamiv pakkus hinnauurimise peale et saame ilusti sind ja tsikli sama lennukiga Torontosse viia, aga Amsterdamist mitte, kas sa ei tahaks pigem Pariisi tulla.

Motikad orgunniti saksast sinna, aga pärast tagasi ei orgunnitud. Anti võileivahinna eest ära. Sest tralli selle transaga oli rohkem, kui motikad väärt.

Ka täitsa hea variant, jällegi HUBB/AdvRideri foorumites on kogu aeg müügikuulutused ala "pakkuda kaks KLRi Valparaisos poole aasta pärast". Peab endale selgeks tegema ainult, kuidas omanikuvahetus käib.

Oma tsikli transpordi hinnaga muidugi kursis ei ole, aga tõsiselt kahtlen, et see on kallim kui 2k euri. Lennukiga...siis vb tõesti.

Vabalt võib minna üle 2k ka konteineriga. Vahe selles, et lennukiga saabub tsikkel teadaoleval päeval ja lennujaam tahab sellest kiiresti lahti saada. Sadama puhul esiteks sa ei tea kunagi, millal see pendeldav kaubalaev kohale jõuab, teiseks sadamatöötajaid ei koti et kast nurgas seisab, ja nad koorivad sinult raha iga kehaliigutuse eest. Arvestades elamise kulu oodates, võib ka konteiner kallimaks minna.

hinnad on ikka enamasti päris müstilised! 100 ja peale eurot päev

Kunagi teises foorumis arutasime tüübiga, kel mingi talu Alpide all, kas turul on ruumi odavale tsiklirendile. Tegime matemaatikat. Selleks, et äri üldse toimuks, et vähemalt nulli jõuda, ei saagi see hind palju alla 100eur olla.



SFV650>CBR600F3>VFR800>FZ1S>Crossrunner

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”