Võhik küsib nõu tskiklivalikul

Kasutaja avatar

ElectroMoto
Postitusi: 599
Liitunud: 27 Mai 2015, 16:44
Tsikkel: Husky 701 Supermoto "Mai"
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 367 korda
Tänatud: 82 korda
Kontakt:

Re: Võhik küsib nõu tskiklivalikul

Lugemata postitus Postitas ElectroMoto »

AzA kirjutas:

Elektromargu võib sellest pajatada, ostis vanema ja kallima ratta seepärast, et talle meeldis, mis siis, et ma pakkusin üliheas seisukorras edevat sama mudelit, paar aastat uuemat isegi odavamalt :bsmile:

Täpselt! Ka veel tükk aega hiljem mõtlesin, et kas ma tegin vale valiku, aga no krt, ma poleks julend sulle silma vaadata enam pärast seda, kui ma su masin ribadeks oleks trööbanud nagu ma lõpuks selle oma esimesega tegin.. või noh, mitte ribadeks, aga ma olen sedasorti sõitja, kes võimaluste puudumisel pigem sõidab ratta ribadeks, kui et pidevalt mondib ja õlitab ja poleerib jne (mida kõike ma tegelt hea meelega teeks, kui saaks). AzA ratas oli selleks liiga ilus ja heas korras, et oleks julgend sellega lolliks minna.. (w)

Üks osa uue põlvkonna sõitjatest (mida ma vähemasti mujal maailmas näinud olen ja kuulnud), ongi sellised, kes sõidavad niisama lõbu pärast. Ei ürita oma oskusi lihvida ei sõiduoskustes rinkadel ega spets radadel metsas ega garaažis.. lihtsalt tahaks rinig huiata masinaga, mis enam-vähem pandav on, tee äärde ei jäta ja mis erilist suurt väljakutset esita üheski olukorras.. Igale oma.

Samas - üskkõik, mida soovitatakse ja kui põhjalikult läbi mõelda ja teroreetiliselt ideaalne otsus langetada - lõpuks on nii kui nii 50-50, kas joppab esimese rattaga või ei... :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”