Telk motomatkaks
-
- Tsikkel: Beta 390
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 204 korda
- Kontakt:
Re: Telk motomatkaks
Minu silmis on suurimaks puuduseks vaid 1 sissepääs. See sunnib iga kord üle oma poriste asjade ronima, mis eeskotta tõstetud. Lisaks on eeskojaga ehitus selline, et vajab alati vaiade abi ja kui vaiad järele annavad, tõmbab eeskoja kaar telgiriide kõigi eeskotta pandud asjade pealt ära. Ei ole tore seda hommikul avastada, kui kogu öö on sadanud vihm otse saabastesse.
Palju parem oleks 2 eeskoda. Samas mind see kaarte tunneli süsteem pole kunagi häirinud. Vihmaga ei saja telki püstitades sisetelk märjaks. Samas sellise konstruktsiooniga telgi puhul ei saa väga palava ilmaga vaid sisetelki püstitada, peab alati välistelgi püsti panema. Hea, et paki mõõt jääb alla 40cm, see võimaldab selle enamustesse tsiklikohvritesse mahutada.
Tervikuna tundub asine valik, aga eelistaks 2 eeskoda, sama raha eest võiks leida küll sellise.
edit: minu jutt käis Coleman Monviso kohta. Tatra 3 olen isegi vaadanud, eelmainitud 1 eeskoja miinust kompenseerib esiku suurus. Samas üks pluss on 2 eeskojal veel, mis enne ei meenunud - palaval ajal on ventilatsioon kordades parem kui 1 eeskojaga telgi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.