Telk motomatkaks
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1993 korda
- Tänatud: 588 korda
Re: Telk motomatkaks
Mul on selline telk,kus püsti saab seista.See on kahe eraldi 2 kohalise magamis osaga ja kaalub vist jah umbes 6-7 kilo.Kui aga see teise poole sisemine osa välja jätta ,siis läheb kaal ka paar kilo alla.Tsiklipeal ei ole minu jaoks 2-3 kg lisakaalu küll mingi selline kaal,mis midagi tegema või tegematta sunniks.Ma seda kuskil eespool maininud ka,aga vean telki tagakohvri kaane peal ,rihmadega kinnitatult.Algul arvasin,et teeb raskuskeset kõrgemeks jne. muud teaduslikud lähenemised ,aga proovisin sõita telgiga seal taga ja ilma telgita,no reaalselt vahet ei tunne.
Ma tegelikult ei kanna seda suurt telki tsikliga sõites kaasas,vaid selleks on väiksem eeskojaga 3 kohaline ,kaaluga nii 3-4kg.
Kuna on kunagi pikalt kaugeid maid veokaga sõidetud ja siis olid need kabiinid nii madalad,et püsti riide ei saanud panna .Nüüd tsikliga seda mõned korrad suve jooksul teha pole minu jaoks probleem.Tegelikult ei pane ma ennast kunagi ka telgis riide vaid teen seda õues,sest pole viimastel aastatel telkimist kehva ilmaga harrastanud.Euroopasse ma enam üldse telki kaasa ei võtaks,sest ööbida saab ka ilma selleta piisavalt soodsalt va Nice kant ja sealne rannik Prantsusmaal.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.