Telk motomatkaks
-
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 79 korda
Re: Telk motomatkaks
mina näen vaimusilmas enda uues telgikomplektis Lone Rider Moto TentV2- te https://lonerider-motorcycle.com/collec ... 4337452997 ja siis mingisugust väga lihtsat putukavõrgu ja tarbi sümbioosi.
pikemal reisil on asju kaasas niiehknaa piisavalt, et kergest pagasist on asi kaugel seega paar kilo siia sinna ei muuda eriti. paljud räägivad telgi kohvrisse mahtumisest. ainuke põhjus miks telki kohvrisse peaks pakkima on turvalisuse point mu meelest. ...et rotti ei pandaks tsikli pealt. võibolla kogu kupatuse visuaalne pool ka ehk. minuarvates telk eraldi kotis kohvri või sadula peal on parem lahendus. telk kohvris on rohkem selline ilusa ilma teema. märg telk kohvrisse pakitult...
Meenub kord kui sõber oma kaheinimese telgi vihmaga otse kohvrisse toppis ja pärast vähemalt 3l vett kohvrist välja valas. enamus inimesi sellise ilmaga ei kämpa aga reisil vahest tuleb ette. seega kui arvestada telk kohvri peale siis see mototentv2 ehk nii hullult suur ja raske ei olegi. aga koleda ilmaga võtad telgi nii et kohvrit lahti ei pea tegema, paned üles. lähed eesruumi sirge seljaga, ei mingit käpuli asjade tassimist, paned kohvrid seinaäärde, võtad märjad riided ära. siis sirutad ja lähed magamistuppa. hiljem kutsud matkasellid enda juurde eesruumi napsule. kui peaks selguma, et telgikaar rippuvate riiete raskust kannab, oleks eriti kuld. kui hommikul sajab, paned kõik asjad eesruumis kokku, sõiduvarustuse selga ja seda kõike püsti olles mitte käpuli. olen niimoodi aru saanud, et nendel suurtel mototelkidel on sisemine ehk magamisosa koguaeg küljes ja mingit eraldi paigaldamist pole vaja. ajad kaared paika ja tõmbad kogu kupatuse korraga üles ja mahavõtmisel kah kõik ühte hunnikusse kokku.
teisalt, lühikeseks peatuseks ilusa ilmaga, et ainult öö ära magada ja hommikul kohe edasi sõita oleks seda natuke palju üles panna ja kokku pakkida. selleks võiks olla midagi väga lihtsat nagu tarp ja madrats. olen korduvalt telkmantli tsikli küljele sidund ja tsikli kõrval magand kuid alati on mingisuguste putukatega võitlemist olnud. kas sipelgad või sääsed, kärpsed. mingi putukavõrk võiks ikka olla. kahjuks selliseid valmislahendusi ei ole väga leidnud.
vahest olen mõelnud, et kas on üldse mõistlik maksta nii palju telkide ja kogu muu vajaliku eest, et elada siis nagu kodutu!? odavamas majutusasutuses saaks selle raha eest mitme aasta vihmaste reisiilmade jagu ööbida. ilmselt hakkan vanaks jääma
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.