Telk motomatkaks
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1096 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Telk motomatkaks
KIBU kirjutas:vahest olen mõelnud, et kas on üldse mõistlik maksta nii palju telkide ja kogu muu vajaliku eest, et elada siis nagu kodutu!? odavamas majutusasutuses saaks selle raha eest mitme aasta vihmaste reisiilmade jagu ööbida.
Minu reisidel on ööbimised enamasti vaheldumsi hotellis-telgis. Hotell on mugav aga ma olen ainult hotellis ööbimisega reiside järgselt teinud tähelepaneku, et seda päris õiget tunnet pole reisilt jäänud. Hommikul telgi ees tõusva päikese paistel kohvi juua ja priimuse peal tehtud putru süüa on täiesti hindamatu kogemus. Seega minu jaoks on ööbimine telgis reisi lahutamatu osa (minu naisel on selle koha pealt väike eriarvamus).
Telgi olemasolu annab teatud paindlikkuse otsuste vastuvõtmisel ja lubab jätta ka öömaja otsimise viimasele hetkele. Hädapärast saad ekspromt telgi püsti ka sellises kohas, kus see otseselt lubatud või ette nähtud pole.
Puhtpraktilise asjaoluna toon välja, et enamuses hotellides puuduvad pesumasinad ja kuivatid, moodsamates kämpingutes on need seevastu olemas. Osades käimpingutes, kus ratturid omaette laagriplatsi serval telgivad on võimalik õhtul tutvuda ka teiste reisisellidega - hotellis jääb see lõbu enamasti ära.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.