Sidesüsteemid mootorrattal → Re: Sidesüsteemidest rattal
-
KIBU
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 80 korda
Re: Sidesüsteemidest rattal
Macintosh kirjutas:Piipz kirjutas:Ma olen kõige eelnevaga nõus, mis mäkk just ütles, v.a. ma ei oska "hello sena" öelda
kõik muu juba tuleb välja
See ingliskeelne liides on jah kohati nõudlik. Sa pead ütlema "hellõu sena". Muud halloo/hello/halllooo variandid ei tööta.
Harjuta siin: https://goo.gl/FcNfI5
Cardo häälkäsklused saavad väääga puisest inglise keelest vabalt aru. üks kes inglise keelt ei räägi proovis ja kuigi hääldus oli väga eest keele kõlaga sai aru siiski. naise hääl kes vastab, ütleb igaljuhul veits teisiti
sisselülitades ütleb neiu seadme nime. mina panin enda nime seadmele, kuigi soovitatakse kahte ingliskeelset nime kasutada, ja isegi selle hääldab välja vaid veidi "ümmarguselt".
Hinnakohapealt niipalju, et Cardo seade tuli kätte märkimisväärselt odavamalt kui näiteks Sena. ma isegi usun et Sena on parem või noh ütleme "ägedam", kuid mulle Sena disain lihtsalt ei meeldi piisavalt. Muidugi Maci mainitud "What can I do for you?" kõlab mõnusalt ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.