Mis toimub BIKER.ee müügifoorumis!

Mõtted, ettepanekud, vead, teadaanded mootorratturite foorumi, külastajate ja postituste kohta. Koht kus küsida või teada anda.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Ylss

Mis toimub BIKER.ee müügifoorumis!

Lugemata postitus Postitas Ylss »

Üritan juba pikemat aega müüa oma tsiklit. Hind naeruväärne 13K. Aga millegipärast pole ühtegi huvilist. Olen pidevalt hinda langetanud. Kas kellelgi üldse on õnnestunud BIKER.ee kaudu oma tsiklit müüa!? Olen palju tegelenud autodega ja nende müügiga. Tean et kui panna müügikuulutus, siis ehk kümnest helistajast võib heal juhul üks ostja olla. Aga kui pole ühtegi helistajat! Kas tsikli eest, mille ma ise aasta alguses ostsin 21K eest, tuleb müümisel peale maksta?
Viimati muutis Ylss, 31 Juul 2005, 19:53, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Rennes
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rennes »

Ot ja kuidas puutub siia Biker.ee müügifoorumi süüdistamine? Ära pane kõiki mune ühte korvi, kuuluta mujal ka ikka. :)
Rennes aka Pröksuga Mülka

Teema algataja
Ylss

Tegelt kuulutan börsis ka.

Teema algataja
Ylss

Üldiselt autode puhul kehtib reegel, et kui saad 3 aasta pärast 50% ostuhinnast, siis oled kõva mees. Aga et tsikli puhul poole aastaga hind langeb rohkem kui 50% ma küll ette ei kujutanud!
Viimati muutis Ylss, 31 Juul 2005, 20:04, muudetud 1 kord kokku.

zten00
Tsikkel: DR800
Tänanud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas zten00 »

On ikka jube lugu küll! Paneme biker.ee rahvaga rahad kokku ja ostame su tsikli kamba peale ära!?

Teema algataja
Muna

Lugemata postitus Postitas Muna »

ega foorum pole süüdi

Teema algataja
Ylss

Muna kirjutas:
ära sa igaksjuhuks hinda pane, siis sulle äkki helisatakse......
Ja jaa! Üks tuttav soovitas et ära aastat ja hinda pane! Pane ainult positiivsed omadused, siis helistajaid rohkem. Aga mida ma lollitan, ma saan aru et kui hind ja aastaarv selge, siis niisama helistajaid pole ja helistavad vaid tõsise ostuplaaniga.
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Ei oska Sinu ratta hinda kahjuks kommenteerida aga on ka võimalus et ostes maksid reaalsest hinnast kõvasti üle ... ja sellisel juhul on hinnalangus normaalne. Praegusel hetkel, kus järgmise Jõgevatreffini on peaaegu et aasta jagu aega, on igasuguse ratta müümine suhteliselt keeruline tegevus :lol: .
Tõsisemaks minnes siis eks tegelikult surub sügis ikka tugevasti peale ja enamus 2005-ks ostu planeerinud on selle ka sooritanud. Ja ülejäänud jahivad enne talve tulevaid sooduspakkumisi ning nende jaoks on aeg veel varajane.
Mootori peale vaadates tundub, et tegemist on üsna eksootilise masinavärgiga ... mis samuti müügile eriti kaasa ei aita :-(.
Kui tahad ratast mis hinda hoiab, osta harrikas. Japside hind langeb kiiremini kui Jaguari autodel :lol: .

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
Kasutaja avatar

jorh

Lugemata postitus Postitas jorh »

Hea rattas, hea hind, igal asjal on ostja olemas! ostaks isegi aga antut hetkel
:( pappi selle jaok ei ole. või vahetada? ja sinu kulutusi pole enne näinud,
info puudus.
iz56, Victory vegas.Suzuki GS 125. Yamaha XT 600.
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Biker.ee müügifoorumit süüdistada on küll täiesti alusetu.. kuldsesse börsi ka kurdad oma muret?

Asi pigem selles, et su ratas ei ole kahjuks eriline müügimagnet, on küll heas korras, ilus ja tore, aga.. kaalult raske ja passis rohkem kui 25kw, seega algajale sobimatu. Nn edasijõudnu jälle tahaks suuremat kubatuuri.
Arvan et asi polegi niipalju hinnas enam, sest hind mida küsid on tõesti väike juba. See on lihtsalt ratas mis ootab OMA ostjat, fänni, potentsiaalne sihtgrupp vanuses 35+ minuarust.
Viimati muutis CB500, 31 Juul 2005, 21:42, muudetud 1 kord kokku.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

ei kujuta küll selle ratta hinda ette aga näiteks CBR600 on kolme aasta jooksul minu käest läbi käinud kolm - selle aja jooksul pole hind suurt muutunud... ei saksas ega siin. Arvan, et ka sinu ratta turuväärtus ei kuku lambist. Ja kipub ikka nii olema, et esimeste kevadekuulutajatega ka hopsti rattaostjad platsis.

Ernst

Lugemata postitus Postitas Ernst »

No aga kas siis keegi ikkagi on saanud oma tsikli müügifoorumi kaudu maha müüa?
Aprilia 05 Street
Kasutaja avatar

Ronk
Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
Tänanud: 125 korda
Tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas Ronk »

Vaadates kommionu postitusi, siis on näha, et ta ikka mõned siin maha müünud on. Nägin ka et ühel oli mingi tsikkel müügis ja siis järgmine päev oli pealkirjas, et müüdud.

pilot747 sai oma fzr600 ka maha müüdud siin. Nii et ikka ostjaid jagub. Kas siis alati peab olema tsiklile tahtjaid? Kui neid on, siis küll nad pikapeale ka välja ilmuvad. :)

Üldse võiks mõni suurema võimuga mees/naine teema kinni lükata. Ei näe erilist mõtet sellel teemal siin.
Kasutaja avatar

PsychoDad

Lugemata postitus Postitas PsychoDad »

wing müüs oma ratta foorumi kaudu maha :wink:
Royal Einfield 350 Classic
Kasutaja avatar

virkostein
Tsikkel: why ze

Lugemata postitus Postitas virkostein »

aga võib olla ei taheta seda oletatavalt vana tsiklit omada
Eat your veggies, little people
Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

ohoo :shock: , ma juba ammu ootasin, et selliseid poste tulema hakkab aga nää... nüüd alles.

Lõpuks on siis ära jagatud...
Turus all enam uppida ei saa ja siis hakatakse tegema müügi sisuga suvalisi teemasid kus oma stuffi haipida.

hale

hoian seda posti siin veel 24 tundi, et kõik näeksid ja siis kustutan ära.

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

Alex
Tsikkel: Punane Roller
Tänanud: 20 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Alex »

Ernst kirjutas:
No aga kas siis keegi ikkagi on saanud oma tsikli müügifoorumi kaudu maha müüa?

mina olen foorumi kaudu ostnud ühe ratta ja selle ka poole aasta pärast sama teed kasutades maha müünud.
ehk siis asi töötab ning foorumit pole küll mõtet süüdistada.
Ilusa ja punase rolleri omanik...sain kah lammaste seast huntide sekka :D
Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.

Teema algataja
RiFF

Lugemata postitus Postitas RiFF »

ka mina müüsin oma ratta bikeri kaudu maha :P Aga see vanasüsteem , kus inimesed said teemas kysimusi esitada ja kommenteerida , tundus parem olevat , kuigi vahel kisuks ka FLEIMIKS, aga mis teha , seda juhtub..... :twisted: 8)

Teema algataja
Inz

Lugemata postitus Postitas Inz »

Sai just pool tundi tagasi ostetud Makult Suzuki ja kõik see tänu biker.ee foorumile. Nii, et foorumis küll viga ei ole. Viga tasub otsida siiski mujalt.
Siinkohal tervitused Makule!
Kasutaja avatar

Kameeleon

Lugemata postitus Postitas Kameeleon »

Motopaks kirjutas:

motopaks
MotoP on vist kuri (loe: jõgeva järellainetus) :twisted:
Timex käekellad Bikeri raffale hea hinnaga
Kontakt: www.watches.ee
kari@jewelry.ee
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

Kameeleon kirjutas:
Motopaks kirjutas:

motopaks
MotoP on vist kuri (loe: jõgeva järellainetus) :twisted:
:D Motopaks on praegu SELLINE

aga jutt on muidugi õige. niisugust hala, et mitmetuhandepealine foorumkond on süüdi ratta mitte müümises...

Teema algataja
Muna

Lugemata postitus Postitas Muna »

ja pealegi on sinu ratast siiani vaadatud 380 korda = peaaegu 2x rohkem kui paljusid teisi, mis jäävad 100 - 200 x vahele.
Kasutaja avatar

Ronk
Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
Tänanud: 125 korda
Tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas Ronk »

Limits kirjutas:
:D Motopaks on praegu SELLINE
Väga hea. :lol: Mis siis juhtus? Jõgevatreffi järgne pidu? Pole siis ime kui kuri :D.
Kasutaja avatar

Fredy.ee
Kontakt:

Re: Mis toimub BIKER.ee müügifoorumis!

Lugemata postitus Postitas Fredy.ee »

Ylss kirjutas:
Üritan juba pikemat aega müüa oma tsiklit. Hind naeruväärne 13K. Aga millegipärast pole ühtegi huvilist. Olen pidevalt hinda langetanud. Kas kellelgi üldse on õnnestunud BIKER.ee kaudu oma tsiklit müüa!? Olen palju tegelenud autodega ja nende müügiga. Tean et kui panna müügikuulutus, siis ehk kümnest helistajast võib heal juhul üks ostja olla. Aga kui pole ühtegi helistajat! Kas tsikli eest, mille ma ise aasta alguses ostsin 21K eest, tuleb müümisel peale maksta?
Krt sa oled küll ikka eriline kino vend ju. See kui sina ostsid oma ratta 21 000-dega ei näita mitte midagi. See kui keegi ostab mingi raipe hirm kalli hinna eest kas siis vabatahtlikult vöi sunniviisiliselt on ostja viga ja müüja õnn, et ohvri leidis. Kui 13 000 krooni on sinu jaoks naeruväärne raha selle ratta eest siis ma ei oskagi nagu seisukohta võtta :?
Või tähistab see 13K hoopis midagi muud???
13Kg varajast kartulit :lol:

Krt ma loodan, et Motopaks väga ei pahanda, kui ma teen homme sama sisuga kuulutuse oma ratta müügi kohta siin foorumis ja kuna keegi pole kordagi helistanud kuu aja jooksul ja siis oleks vist hädavajalik ka paar kirjapommi saata Motopaksule kättemaksuks.

Nii et köik foorumi liikmed nüüd 500-ga telefonid kätte ja vuta-vuta rattaid ostma, või muidu...........
............ jäävadki kõik asjad müümata

To: Motopaks - Võta rahulikult, mine kööki, võta limpsi ja vuzzzz.

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

Ylss kirjutas:
Tegelt kuulutan börsis ka.
kipun arvama, et auto24.ee on yks populaarsem. Ma ise avastasin börsi tsiklikuulutused alles siis kui helistasin oma praeguse tsikli omanikule ja ta ytles, et tsikli pildid on börsis(auto24.ee-s olid jamad pildid). Ja kohe jäi börsis mitu soodsa hinnaga tsiklit silma, see praegune oli nende hulgas ja võtsin ka kohe ära :)
Kannatust, kipun arvama et nyyd tõesti mõningane tsiklite ülepakkumine on. Vaatan, et oleks kuu aega ootanud ja pisut pappi kogunud sõidaks praegu viisaka CBRga ringi. Samas ega minu tsiklil ka midagi viga pole, liigub kyll ;)
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)
Suletud

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”