Mis toimub BIKER.ee müügifoorumis!
Moderaator: Moded
-
Ylss
Teema algataja
Mis toimub BIKER.ee müügifoorumis!
Üritan juba pikemat aega müüa oma tsiklit. Hind naeruväärne 13K. Aga millegipärast pole ühtegi huvilist. Olen pidevalt hinda langetanud. Kas kellelgi üldse on õnnestunud BIKER.ee kaudu oma tsiklit müüa!? Olen palju tegelenud autodega ja nende müügiga. Tean et kui panna müügikuulutus, siis ehk kümnest helistajast võib heal juhul üks ostja olla. Aga kui pole ühtegi helistajat! Kas tsikli eest, mille ma ise aasta alguses ostsin 21K eest, tuleb müümisel peale maksta?
Viimati muutis Ylss, 31 Juul 2005, 19:53, muudetud 1 kord kokku.
-
Ylss
Teema algataja
-
Ylss
Teema algataja
Ja jaa! Üks tuttav soovitas et ära aastat ja hinda pane! Pane ainult positiivsed omadused, siis helistajaid rohkem. Aga mida ma lollitan, ma saan aru et kui hind ja aastaarv selge, siis niisama helistajaid pole ja helistavad vaid tõsise ostuplaaniga.Muna kirjutas:ära sa igaksjuhuks hinda pane, siis sulle äkki helisatakse......
-
kris.
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 26 korda
Ei oska Sinu ratta hinda kahjuks kommenteerida aga on ka võimalus et ostes maksid reaalsest hinnast kõvasti üle ... ja sellisel juhul on hinnalangus normaalne. Praegusel hetkel, kus järgmise Jõgevatreffini on peaaegu et aasta jagu aega, on igasuguse ratta müümine suhteliselt keeruline tegevus
.
Tõsisemaks minnes siis eks tegelikult surub sügis ikka tugevasti peale ja enamus 2005-ks ostu planeerinud on selle ka sooritanud. Ja ülejäänud jahivad enne talve tulevaid sooduspakkumisi ning nende jaoks on aeg veel varajane.
Mootori peale vaadates tundub, et tegemist on üsna eksootilise masinavärgiga ... mis samuti müügile eriti kaasa ei aita
.
Kui tahad ratast mis hinda hoiab, osta harrikas. Japside hind langeb kiiremini kui Jaguari autodel
.
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Tõsisemaks minnes siis eks tegelikult surub sügis ikka tugevasti peale ja enamus 2005-ks ostu planeerinud on selle ka sooritanud. Ja ülejäänud jahivad enne talve tulevaid sooduspakkumisi ning nende jaoks on aeg veel varajane.
Mootori peale vaadates tundub, et tegemist on üsna eksootilise masinavärgiga ... mis samuti müügile eriti kaasa ei aita
Kui tahad ratast mis hinda hoiab, osta harrikas. Japside hind langeb kiiremini kui Jaguari autodel
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
Biker.ee müügifoorumit süüdistada on küll täiesti alusetu.. kuldsesse börsi ka kurdad oma muret?
Asi pigem selles, et su ratas ei ole kahjuks eriline müügimagnet, on küll heas korras, ilus ja tore, aga.. kaalult raske ja passis rohkem kui 25kw, seega algajale sobimatu. Nn edasijõudnu jälle tahaks suuremat kubatuuri.
Arvan et asi polegi niipalju hinnas enam, sest hind mida küsid on tõesti väike juba. See on lihtsalt ratas mis ootab OMA ostjat, fänni, potentsiaalne sihtgrupp vanuses 35+ minuarust.
Asi pigem selles, et su ratas ei ole kahjuks eriline müügimagnet, on küll heas korras, ilus ja tore, aga.. kaalult raske ja passis rohkem kui 25kw, seega algajale sobimatu. Nn edasijõudnu jälle tahaks suuremat kubatuuri.
Arvan et asi polegi niipalju hinnas enam, sest hind mida küsid on tõesti väike juba. See on lihtsalt ratas mis ootab OMA ostjat, fänni, potentsiaalne sihtgrupp vanuses 35+ minuarust.
Viimati muutis CB500, 31 Juul 2005, 21:42, muudetud 1 kord kokku.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
-
tramm66
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
ei kujuta küll selle ratta hinda ette aga näiteks CBR600 on kolme aasta jooksul minu käest läbi käinud kolm - selle aja jooksul pole hind suurt muutunud... ei saksas ega siin. Arvan, et ka sinu ratta turuväärtus ei kuku lambist. Ja kipub ikka nii olema, et esimeste kevadekuulutajatega ka hopsti rattaostjad platsis.
-
Ronk
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
Vaadates kommionu postitusi, siis on näha, et ta ikka mõned siin maha müünud on. Nägin ka et ühel oli mingi tsikkel müügis ja siis järgmine päev oli pealkirjas, et müüdud.
pilot747 sai oma fzr600 ka maha müüdud siin. Nii et ikka ostjaid jagub. Kas siis alati peab olema tsiklile tahtjaid? Kui neid on, siis küll nad pikapeale ka välja ilmuvad.
Üldse võiks mõni suurema võimuga mees/naine teema kinni lükata. Ei näe erilist mõtet sellel teemal siin.
pilot747 sai oma fzr600 ka maha müüdud siin. Nii et ikka ostjaid jagub. Kas siis alati peab olema tsiklile tahtjaid? Kui neid on, siis küll nad pikapeale ka välja ilmuvad.
Üldse võiks mõni suurema võimuga mees/naine teema kinni lükata. Ei näe erilist mõtet sellel teemal siin.
-
virkostein
- Tsikkel: why ze
-
Laisaar
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
ohoo
, ma juba ammu ootasin, et selliseid poste tulema hakkab aga nää... nüüd alles.
Lõpuks on siis ära jagatud...
Turus all enam uppida ei saa ja siis hakatakse tegema müügi sisuga suvalisi teemasid kus oma stuffi haipida.
hale
hoian seda posti siin veel 24 tundi, et kõik näeksid ja siis kustutan ära.
motopaks
Lõpuks on siis ära jagatud...
Turus all enam uppida ei saa ja siis hakatakse tegema müügi sisuga suvalisi teemasid kus oma stuffi haipida.
hale
motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
Alex
- Tsikkel: Punane Roller
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 2 korda
Ernst kirjutas:No aga kas siis keegi ikkagi on saanud oma tsikli müügifoorumi kaudu maha müüa?
mina olen foorumi kaudu ostnud ühe ratta ja selle ka poole aasta pärast sama teed kasutades maha müünud.
ehk siis asi töötab ning foorumit pole küll mõtet süüdistada.
Ilusa ja punase rolleri omanik...sain kah lammaste seast huntide sekka 
Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.
Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.
-
RiFF
Teema algataja
-
Inz
Teema algataja
-
Pihelgas
- Mode
- Tänatud: 1 kord
Kameeleon kirjutas:MotoP on vist kuri (loe: jõgeva järellainetus)Motopaks kirjutas:
motopaks
aga jutt on muidugi õige. niisugust hala, et mitmetuhandepealine foorumkond on süüdi ratta mitte müümises...
-
Muna
Teema algataja
Re: Mis toimub BIKER.ee müügifoorumis!
Krt sa oled küll ikka eriline kino vend ju. See kui sina ostsid oma ratta 21 000-dega ei näita mitte midagi. See kui keegi ostab mingi raipe hirm kalli hinna eest kas siis vabatahtlikult vöi sunniviisiliselt on ostja viga ja müüja õnn, et ohvri leidis. Kui 13 000 krooni on sinu jaoks naeruväärne raha selle ratta eest siis ma ei oskagi nagu seisukohta võttaYlss kirjutas:Üritan juba pikemat aega müüa oma tsiklit. Hind naeruväärne 13K. Aga millegipärast pole ühtegi huvilist. Olen pidevalt hinda langetanud. Kas kellelgi üldse on õnnestunud BIKER.ee kaudu oma tsiklit müüa!? Olen palju tegelenud autodega ja nende müügiga. Tean et kui panna müügikuulutus, siis ehk kümnest helistajast võib heal juhul üks ostja olla. Aga kui pole ühtegi helistajat! Kas tsikli eest, mille ma ise aasta alguses ostsin 21K eest, tuleb müümisel peale maksta?
Või tähistab see 13K hoopis midagi muud???
13Kg varajast kartulit
Krt ma loodan, et Motopaks väga ei pahanda, kui ma teen homme sama sisuga kuulutuse oma ratta müügi kohta siin foorumis ja kuna keegi pole kordagi helistanud kuu aja jooksul ja siis oleks vist hädavajalik ka paar kirjapommi saata Motopaksule kättemaksuks.
Nii et köik foorumi liikmed nüüd 500-ga telefonid kätte ja vuta-vuta rattaid ostma, või muidu...........
............ jäävadki kõik asjad müümata
To: Motopaks - Võta rahulikult, mine kööki, võta limpsi ja vuzzzz.
kipun arvama, et auto24.ee on yks populaarsem. Ma ise avastasin börsi tsiklikuulutused alles siis kui helistasin oma praeguse tsikli omanikule ja ta ytles, et tsikli pildid on börsis(auto24.ee-s olid jamad pildid). Ja kohe jäi börsis mitu soodsa hinnaga tsiklit silma, see praegune oli nende hulgas ja võtsin ka kohe äraYlss kirjutas:Tegelt kuulutan börsis ka.
Kannatust, kipun arvama et nyyd tõesti mõningane tsiklite ülepakkumine on. Vaatan, et oleks kuu aega ootanud ja pisut pappi kogunud sõidaks praegu viisaka CBRga ringi. Samas ega minu tsiklil ka midagi viga pole, liigub kyll
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole