KTM 990 ADV ettevalmistamine pikemaks sõiduks → Re: KTM 990 ADV täiustamine pikemaks sõiduks

Kasutaja avatar

KIBU
Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 79 korda

Re: KTM 990 ADV täiustamine pikemaks sõiduks

Lugemata postitus Postitas KIBU »

ats30 kirjutas:
Ronk kirjutas:

Pidurivollad kõik hydroscandist võtnud. Ka täna saI KTMle ette pikem voolik sealt lastud teha. Tehakse mis värvi tahad (ka originaal KTMi värvi volla olemas).

Ronk, millises Hüdroscandis käid? Jüri omas tehakse ainult nn väikese otsaga. Ehk siis painutatud toru otstesse ei tehta. Tahaks neid ka vastavalt oma antud raadiusele. Mingi "Piduriässad oü" vms ehk toimetab kusagil?

on olemas juba tehases kindla nurga alla väänatud pidurivooliku otsad. sirged, 45 kraadi, 75kraadi, 90kraadi jne. pressitava ühenduse puhul on otsad roostevabast ja neid ise väänata raadiuse muutmiseks väga ei saa (karva jagu ehk, omal vastutusel enne kokku pressimist).

mina olen ostnud enamvähem õige pikkuse voolikut, hülsid ja otsikud. garaasis tsikli juures vead vooliku paika, lõikad parajaks (relakaga, mitte tangidega) paned hülsi vooliku peale ja otsiku lükkad vooliku sisse ehk ehitad kogu süsteemi üles enne otsikute kinni pressimist. volla pikkused saad niimoodi ideaalseks. oluline nüanss millega peaks arvestama, nimelt ei ole ette nähtud, et otsikut voolikus keerataks peale kokku pressimist. seepärast on hea teha keerulisem süsteem enne valmis, otsikule, hülsile, voolikule markeriga ühendav triip peale mille järgi enne pressimist paika joondada ja siis poes kõik pressi alt läbi.
mina viimati paar aastat tagasi tegin seal Läike tee lõpus. minuarust see Dunlop Hiflex. kunagi oli neil pood Peterburi mnt Stokkeri kõrval.

5248653

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”