GPS lokaator mootorrattale
Re: GPS lokaator mootorrattale
Seal on veel see aspekt, et kõigil on küll distress nupp, aga kui on soov seda kasutada (annaks taevas et kellelgi siit kunagi seda soovi ei tekiks) siis pead eraldi uurima et mis täpselt selle nupu vajutamise peale juhtuma hakkab. Üks asi on see rahvusvaheline hädaabi süsteem (GEOS), aga nemad ainult edastavad infot ja tavaline mootorrattur seda arvet ilmselt unes ka näha ei taha mis kuskil kolmanda maailma riigis pääste ja esmaabi eest välja kirjutatakse. SPOT-il on konkreetne kindlustuspakett, mis katab kuni 100000€ eest päästekulusid. Kuna inReach on nüüd Garmini all, siis usun et seal saab ka midagi sarnast ligi võtta kuigi kodulehel infot pole, või siis kui kellelgi on reisikindlustuses vastav teema sees, siis ilmselt see variant töötab ka.
See kõik võib tunduda mingi ulme-worldexplorer-ümbermaailma-teemana, aga reaalselt kui kuskil Poolas mingi külajoodik külje pealt sisse tuleb ning putku paneb, siis ma isiklikult ei ole kindel, kas ma suudaks umbkeelsele häirekeskusele näiteks selle selgeks teha, kas mu koordinaadid on kraad-minut-sekund-sekundisajandik või kraad-minut-minutikümnetuhandik süsteemis - ehk siis minuarust see vidin on hea ka siis kui reis ei ole teabmis ekstreemne. Muidugi mitmekesi liikudes on need riskid suurusjärgu võrra väiksemad.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.