Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1995 korda
Tänatud: 588 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

M.T. kirjutas:

esimese hooga ei saanud muhvigi aru, kes mida tegi. Aga ma panen sulle siia parema näite, mida nägin vist ca 10 päeva tagasi. Ei tea kas autojuhid leppisin enne antud manöövris kokku või mitte, aga tagantpoolt tulles oli esimesel hetkel seda toimuvat küll kummaline vaadata. Tammsaare teel kusagil Sõpaka Stati ja Mustamäe tee Stati vahelisel lõigul siis. Tulin Tondi poolt ja eespool punase fooritule taga seisavad 2 autot kõrvuti. Vasakpoolsel rajal Honda CRV ja parempoolsel Bemm. Enne kui nendeni jõudsin, läks foor roheliseks ning mõlemad startisid. CRV võttis aeglasemalt ja buumer pani järsku vasaku suuna sisse ning sooritas...... tagasipöörde vasakule :shock: Paremast reast liikuva CRV nina eest :wack:
Igatahes pärast nähtut, mul naine enam minu manöövreid terve nädalavahetuse jooksul ei kommenteerinud :mrgreen:

viimane lause on hea,kahju et ma oma naisega seda ei näinud,saaks ka kommenteerimatta sõitta :mrgreen:

Viimati muutis urmas66, 16 Jaan 2017, 20:34, muudetud 1 kord kokku.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”