L: Mootorratta Z1000 LOOSIMINE! [TÜHISTATUD!]

reimps

Re: L: Mootorratta Z1000 LOOSIMINE! [TÜHISTATUD!]

Lugemata postitus Postitas reimps »

Just, nagu seaduses kirjas, mis ülalppol tsiteeritud: loosi asju palju tahad, kui kaks tingimust on täidetud: kuni 999,99.- eurise auhinnafondiga ja seda ei tohi ka iga nädal korraldada, ülenädala või harvem :)
Kui asuhinnafond/objekt maksab 1000.- ja rohkem, siis on vaja luba ja eraisikul läheb see suht kulukaks kardetavasti. Seda aga saab korraldada küll, sest loteriikorraldamise õigus antakse "usaldusväärsele isikule" (ka füüsilisele isikule). Too ka seal seaduses kirjas kuskil, ma peast praegu tsiteerin. Kulukuse määra suhtes ei oska pead anda, kui kulukaks läheks, riigilõinud jms on kindlasti. Võin publiku tungival soovil paragrahve natsa lugeda hiljem, saan panna siia tingimused, mille kohaselt siiski saab näiteks kodanik E.J. oma kohvikut maha parseldama hakata ja kui hullult miinusesse ta jääks :mrgreen:

Ma muidu oskan seadusi lugeda ja tõlgendada, aga üldiselt ootan juristide ja asja reguleerivate ametite seisukoha ka ära. Seekord siis tulemus nagu ikka - mul oli fu**ing õigus :mrgreen:

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”