2018. Mida kõrgem palk, seda suurem trahv.
Re: 2018. Mida kõrgem palk, seda suurem trahv.
mx77 kirjutas:Siis kui see firmaautode maksustamine teemaks tõusis, siis ju tehti uurimus, kus tuli välja, et enamus Toyota Länkari kasutajatest saavad miinimumpalga lähedast palka. See otsus suurendab veel rohkem OÜtamist.
Täiesti toetan! just tahtisn kirjutada, et suurepalgalised on inseneerid, arstid, arendajad jne. Need kes tavaliselt vilistavad kõikidele reeglitele on tüüpiliselt n.ö miinimumpalga ja dividendi suhtega või muul moel optimeerijad. Mis omakorda tähendab, et see soodustab nende veel suuremat laiema kaardega kõigile peale kusemist. Ja lisaks sooviks küsida, miks peaks keegi rullnokk, kes ei tööta saama väikest trahvi, eriti kui ta veel mingi jama kokku keerab. Mida see talle õpetab?
Kui mu sarkastilisele piitsa andmise naljale rooli joodikute osas kunagi reageeriti väga kriitiliselt, siis nüüd ma olen veendunud, et selliste reeglit puhul võiks isegi seda nalja uuesti teha.
Ma ise pooldaks ka mingit alternatiivset trahvimise metoodikat. Nagu varem mainiti, trahvikaart, või siis shoki teraapia (surnukuuri või päästeametisse sund tööle abiliseks laipade väljalõikamisel).
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.