2018. Mida kõrgem palk, seda suurem trahv.
Re: 2018. Mida kõrgem palk, seda suurem trahv.
mul on firmanimi juba välja mõeldud tegelikult oleks pidanud oütama hakkama ilmselt juba ammu nagunii sest seda mitte teha on eestis ju majanduslik katastroof (ma ei tea, vb mujal ka, aga eestis kindlasti)
aga mis seda süsteemi puudutab siis idee, mingil tasandil, on kindlasti hea. see kuidas seda implementeerida kavatsetakse aga täielik bs. esiteks juba see fakt ise, millises mahus trahve suurendama kavatsetakse hakata. no kuulge. varsti on selline olukord, et mõnel mehel on peale mõnda rikkumist ja selle eest trahvi saamist siis vist mõistlikum lihtsalt kogu oma eluga eestis kuskile kõrvale ära kolida a'la saad 3k euri trahvi, kiiruse ületamise eest. et tegid mingist huijarite rivist möödasõitu ja ment juhtus pöösast ära mõõtma kui sul parasjagu oli 150 sees, et mööda ka saaks. ja õnnetuseks oled selline tubli, pisut ehk üle keskmise palgaga tavaline eesti inimene, kes maksab oma igast kuupalgast poole eluasemele ja ülejäänud osa lapse kasvatamise, toidu ning kütuse peale.
sisuliselt on olukord liikluse - liiklejatega eestis juba niigi üsna katastroofiline. ma ei tea, kas see ongi suur trahvisaamise hirm (juba praegu) või lihtsalt mingi "ülekasvatus" aga kui ikka igapäevaselt ja igalpool toimub sõit alla piirkiiruse, või siis lihtsalt väga juhusliku ebaühtlase kiirusega siis taolise trahvisüsteemi sisseviimisega muutub see ilmselt veel hullemaks. need mõned, kes seni ehk sõitsid veel mingil määral loogikapõhiselt ja näiteks laial tühjal maanteel hea nähtavusega kuni 100kmh, hakkavad ka nüüd igaksjuhuks sõitma 85ga.
kokkuvõttes mulle tundub, riigi arvates on oütamist vist veel liiga vähe noh eks ta ole, ettevõtlust peabki tegelikult toetama
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.