2018. Mida kõrgem palk, seda suurem trahv.

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1995 korda
Tänatud: 588 korda

Re: 2018. Mida kõrgem palk, seda suurem trahv.

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Macintosh kirjutas:
elektromargu kirjutas:

Miks peavad mingid tõusikud saama endale arutut kihutamist lubada, kui mina seda ei saa?! Joobes juhtimisest rääkimata. Ka mulle meeldib õllet libistada. :bsmile:

Esiteks lubage mul öelda, et purjuspega sõitjate karistused on liiga leebed. Siin tahaks ikka rohkem verd näha. Mida rohkem, seda parem.
See öeldud siis räägime nüüd asjast.

Sa pole süvenenud. Mitte see, et trahvi määr sõltub sissetulekus pole halb. See on päris hea mõte. Aga ... ma tunnen ühte hambaarsti, kes sõidab luksusmaasturiga (enesest mõista ka ka tema naine), lapsed käivad välismaa erakoolides, elab ta keset linna suures villas ja käib perega 3x aastas kaugetel maadel reisil (mitte säästureisil). Novot, see vaene mees saab miinimumpalka.
Kui me juhtuksime koos kiirust ületama, siis tema saab miinimumpalga tasemelt ja mina vastavalt oma sissetulekutele (mille kohta on maksuametil selge ülevaade). Sõber vaid köhataks minu saadu trahvisumma peale, rääkimata siis sellest, mis talle välja kirjutatakse. Mis selle loo juures veel "toredam" on, et meie mõlema trahvi määr kasvaks ca 2.5X võrreldes tänasega. Vot see ajab küll karva turri.

Kas seal selgitavas artiklis ei olnud mitte sõna "sissetulek".Või kui polnud,siis küll ta tuleb.Kui nii,siis see hambaarst ju ilmselt võtab ka dividende ja sealt saab juba korraliku summa kokku joonistada.Kui ,aga mustalt elab,siis võib üks liiklusrikkumine vastiku ahelrektsiooni algatada,kus viimanegi sent EMTA poolt välja otsitakse.

Nagu ma aru sain,siis kiiruse puhul vist ikka mitte 20+ kiirustele ei olnud see mõeldud vaid suurematele ja joobes juhtimistele või korduvatele rikkujatele.Võin ka eksida,aga üldiselt olen selle poolt,et neid asju natuke "võrdsemaks" tehakse.Pole just ise ka min palga saaja,aga eriti ei põe ka sest sain üldse viimati trahvi mingi 5-6 a tagasi +13 eest.Siis oli vist summa 36€,aga ega 136 või 236 ka elu seisma ei paneks.

Ma olen seda meelt,et kui julged rikkuda ja seda pidevalt,siis ole valmis ka vastutama ja seda eelkõige rahakotiga.Joogise peaga sõitmise eest võtaks mina load min 2a hoiule,kohe esimesel korral,nagu vanasti see oli.Sellisel juhl on see palju parem karistus,kui trahv,mis võiks ka muidugi veel sellele lisanduda.Aga "humaanses" riigis ei tohi ju ühe asja eest kahte karistust määrata.
Kuid tegelikult on meil üldse viimasel ajal suht raske rikkumisega vahele jääda,sest ega neid kontrolle eriti pole ka.Tallinnas vel kohtab neid,aga linnast välja ikka väga harva.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”