L: Mootorratta Z1000 LOOSIMINE! [TÜHISTATUD!]
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 439 korda
- Kontakt:
Re: L: Mootorratta Z1000 LOOSIMINE! [TÜHISTATUD!]
reimps kirjutas:Davai, tarkpea, kuidas see "tsikliloos" siis kaubanduslik loterii on? Tsiteerin: "...kaubanduslik loterii on kauba või teenuse pakkuja poolt kauba või teenuse müügi edendamiseks või kauba, teenuse või nende pakkuja reklaamimiseks korraldatav klassikaline või kiirloterii". Seda on, muide, käsitletud hasartmänguseaduse paragrahvides 47 ja 48, vihjeks. Aga ma tahaks ikkagi lahtikirjutatult näha, kuidas näiteks eraisiku poolt loositav Z1000 on "kauba või teenuse müügi edendamiseks või kauba või teenuse reklaamimiseks".. Ja siis vaata ka, mis andmed on vaja loterii korraldamiseks taotletava loa jaoks esitada (ennetan seda, et "eraisik võib ju ikka kaa korraldadaa"). Vihjan siis aktsiakapitalile, mida nõutakse OÜ-lt, kes tahab miskit korraldada.. Tehke-tehke omariiulifirmasid selle jaoks.
Deem tõesti, tarku jätkub.
Kas sul on lugemisega raskusi või? Seaduses on konkreetselt kirjas, et kaubanduslik loterii, mille võidufond on alla 10 000 euro ei käi hasartmänguseaduse alla. Seega ei kehti ka mitte mingid nõuded aktsiakapitalile jne. Ja seda ei pea ka tegema eraisikuna, seda kirjutasin ma ka. Hetkel eestis on OÜ regamine 15 minuti küsimus. Mul on näiteks lihtsalt igaks juhuks paar OÜ-d regatud.
Pagana düsgraafik.