L: Mootorratta Z1000 LOOSIMINE! [TÜHISTATUD!]
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 439 korda
- Kontakt:
Re: L: Mootorratta Z1000 LOOSIMINE! [TÜHISTATUD!]
Macintosh kirjutas:Mehed mis teil viga on? Lihtlabane vaidlus kisub juba raevukaks löömaks. Lugege tähelepanelikult ja vaadake üldisi praktikaid, mida seadust tõlgendades rakendatakse.
Kaubanduslik loterii eeldab, et sa müüd midagi. Loosipilet on asi, mille sa saad kauba peale. Loos on konkreetse kauba müügi edendamiseks. Sellega suunatakse sind ostma näiteks .... 0.20€ maksvaid rinnamärke. Kui sul tekkis nüüd tunne, et seaduslik on teha kaubanduslik loterii kus peaauhinnaks on tsikkel ja müüa rinnamärke karmi juurdehindlusega (ürleme 22,20€/tk) siis arva uuesti. Tegemist on teeseldud tehinguga. Tehingu tegelik sisu on tsikli loosimine. Seadus vaatab sellisel juhul ikka ja ainult tehingu tegelikku sisu ja mitte selle vormilist esitust. Mis siin siis nii keerulist on?
Mac, minu point on tegelikult see, et kas on mõtet iga teema puhul minna selliseks mendiks kätte nagu reimps? Kui see loosimine korraldatakse ausalt, siis keda on petetud, loosi ostmine on 100% vabatahtlik? Vähemalt FB krossirühmades tunnevad kõik kõiki ja usaldatakse teineteist. Tänavaratturite kohapealt sõna ei võta, ei tunne seda seltskonda.
Sellise viisiga müüs mu tuttav kolme päevaga oma krossika maha ja Tanel Leok müüs vist ühe päevaga. Muidu sa tihti võidki oma ratast müüma jääda.
Mulle väga meeldiks, kui reimps viskuks ka samasuguse tarmuga igasuguste tagarattal sõitjate, kiiruseületajate ja muude LS rikkujate tampimisele.