L: Mootorratta Z1000 LOOSIMINE! [TÜHISTATUD!]

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1097 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: L: Mootorratta Z1000 LOOSIMINE! [TÜHISTATUD!]

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

mx77 kirjutas:

Mac, minu point on tegelikult see, et kas on mõtet iga teema puhul minna selliseks mendiks kätte nagu reimps? Kui see loosimine korraldatakse ausalt, siis keda on petetud, loosi ostmine on 100% vabatahtlik? Vähemalt FB krossirühmades tunnevad kõik kõiki ja usaldatakse teineteist. Tänavaratturite kohapealt sõna ei võta, ei tunne seda seltskonda.
Sellise viisiga müüs mu tuttav kolme päevaga oma krossika maha ja Tanel Leok müüs vist ühe päevaga. Muidu sa tihti võidki oma ratast müüma jääda.
Mulle väga meeldiks, kui reimps viskuks ka samasuguse tarmuga igasuguste tagarattal sõitjate, kiiruseületajate ja muude LS rikkujate tampimisele.

Nojah, eks meil ole kõigil paremaid ja halvemaid hetki. Hetkel tuli sul väga hästi välja.
Tähelepanek "tagarattal sõitjate, kiiruseületajate ja muude LS rikkujate" kohta on vägagi õiges kohas. Meil kõigil omad kiiksud ja Reimpsi ümberkasvatamine meil sinuga ei õnnestu kohe üldse mitte. Kellege ümberkasvatamine on (tavaolukorras) ilmvõimatu tegevus, ainuke isik keda sina saad ümber kavatada oled sina ise.
Ma ka ei näinud siin võimalust pettuseks (kui seadus välja jätta). Ja ausalt, keda peaks see antud juhul huvitama, kui kõik on väga rahul. Ma usun, et isegi Maksuametil on teglikkuses väga savi.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”